Tegelpannor

Hemma igen. Vi kom hem först vid 11 imorse efter en lång resa från dreamhack. Vi lämnade inte hallarna förrens 8 imorse vilket var lite senare än vi först trodde, men det funkade ändå! Sov två timmar när vi kommit hem (sov ingenting innan dess) sen blev det fullt ös för mig så somna gott ikväll ska jag nog minsann lyckas med. 
 
Sitter och tittar på mina tegelpannor som jag pysslar med just nu. Tanken är att det ska bli tavlor med olika texter på. De var svarta från början och jag har krossat sidorna nu och slipat och grundmålat en gång. Ska måla andra lagret nu sen ska jag börja skriva på dem. Inspirationen ser ni lite längre ner. Just nu ska jag bara bestämma mig för exakt vad jag ska skriva. Kommer bli hur fint som helst iallafall när de är klara. Har tre stycken nu. En stor och två mindre!
 
Inspirerades av dessa (hämtade från google):
 

Mainstage highlights day 1

Dreamhack har redigerat en liten film med highlights från dag 1 på dreamhacks mainstage!
PÅ 0:59 kan ni skymta Semir som är med i vårt sällskap. Han ställde upp på talangjakten. Han vann visserligen inte men det var inte så viktigt. Coolt att han vågade gå upp, för det hade inte jag vågat! Hoppas de gör en dag 2 också tills imorgon. Skulle vara sjukt kul att blicka tillbaka på sen när man kommit hem! 
 
Kan även säga att Italobrothers var sjukt grymma live! Herregud. Hela hallen lär ha vibrerat både av basarna och alla hopp och skrik. 45 riktigt intensiva och härliga minuter. Blev lite glad i själen också när vi insåg att dem för ett tag sen som heter "People of Dreamhack". Med andra ord är det oss 15000+ de sjunger om! Häftigt :-) 
 

Invigningen

Nu kan jag se invigningen om och om igen. Den var riktigt maffig och berörande på samma gång. Sen fick ju jag höra favoriten, vilket är Tetris! Vem blir inte på bra humör då? Nu har vi börjat tagga igång för Dunderpatrullen och Italobrothers som entrar scenen ikväll. 
 
Video lånad från youtube

RSS 2.0