Låt inte komplexen styra dig (mig)

Idag gav jag mig själv ett löfte. Ett löfte jag för min egen skull hoppas kunna hålla resten av livet. Jag har alltid haft leverfläckar. Jag har alltid skämts för mina leverfläckar. Har alltid döljt dem bakom smink och retuscheringar. Men nu är det slut på det! Jag behöver vara stoltare för att jag är jag. Som jag är. Jag har alltid skämts för mina leverfläckar, för mina läppar och framförallt min skelögdhet. Men nu får det bannemej vara slut på det där. Den enda som förlorar på det är ju faktiskt jag. 
Första steget nu (och det är där löftet kommer in) är att jag ska sluta ta bort mina leverfläckar med hjälp av photoshop. Min nya header är första steget dit. Nästan varenda övrig bild på denna blogg är redigerad för att dem ska bort. Har över 100st leverfläckar på min kropp - och det är dags att resten av världen (eller rättare sagt mina 20 läsare) ska få se dem lika mycket som jag gör varje dag. För jag orkar inte gömma dem längre, för dem är ändå en del av mig! Jag är trött på att komplexen ska få styra mig, när det är precis tvärtom det ska vara!
 
 
 
 

Ny header på gång

Rubriken säger ju det mesta, men det självklara kanske inte är självklart för alla. Nu när våren har blivit satt i blom och mitt hår är rött igen - DÅ är det dags för en ny header.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dans i solen

Skönt att ha energin tillbaka. Jag har inte känt några svagheter alls i kroppen nu de första sex träningsdagarna och det är verkligen hur härligt som helst. Idag hade jag och Jenny vår första lektion i Jazz med danslinjen och det gick verkligen över förväntan. Stadig kommunikation mellan mig och Jenny vilket gjorde att allt flöt hela lektionen. Kändes verkligen bra! På eftermiddagen hade vi HLR, vilket alltid är nyttigt att uppdatera (speciellt för mig som arbetar med människor). Efter det arbetade jag, Jonathan och Therese med SiteSpecifik och det känns också bra. Vi valde plats och spånade lite idéer. Nu väntar vi på att lite annan inspiration ska komma! :-) 
 
Efter skolan var det hur varmt och skönt som helst ute, så satt ute en bra stund i solen innan vi åkte iväg på spelkväll. Tog lite bilder ute i det sköna vädret också. Praktiskt att ha en fotograferande pojkvän! 
Nu har jag höjden och avspänningen i axlarna. Nästa mål: 2 sträckta ben
Passé i högsta läge, äntligen! Nästa mål: Armkontroll
Utåtvriden på båda benen. Nästa mål: Armkontroll
Jag lägger mer och mer vikt på händerna. Nästa mål: Två sträckta ben
Nu står jag på relivé. Nästa mål: Förlängd nacke och ett ben sträckt mot skyn.
Ett ben ut sträckt. Nu ska bara nästa ben ut också.
Vad gör min stortå? Passén sitter iallafall. 
Min nacke har bråkat med mig i många år tack vare en whiplash, men den börjar komma. Inte en dag för sent!
 
Sån boost att se sig själv dansandes på bild. Man ser saker man inte trodde man kunde parallellt med massa att utveckla. Det är så härligt att se! 

RSS 2.0