Ledig helg

För första gången på 4 veckor var jag ledig en hel helg. Det är något alldeles speciellt med det! Jag börjar upptäcka fördelarna med att ha ett vardagsjobb mer och mer. Har fått gå upp i tjänst nu också (yay!) så är nu heltidsdam där också. Härligt att ha den tryggheten måste jag säga att jag vet att jag kommer kunna få in tilltäckligt med pengar varje månad!
Så nu ser hösten ut som följer.
- Jobba 100% på hammarskolan som elevassistent
- Plugga Datorspel och lärande 25% på Umeå universitet
- Timvikarie som boendestödjare i Hässleholms kommun (max ungefär 40h jobb i månaden)
- Projektuppstart av ett av mina nya projektidéer. Hade önskat att jag kommit längre i nuläget, men tiden har inte riktigt funnits tyvärr. 
 
Helgen var för övrigt fantastiskt, även om jag bara legat i sängen idag (bara för att jag kan!). Igår var vi på kräftskiva på teatern och det blev hur trevligt som helst. Härligt att träffa den andra familjen lite till och från. Hade varit så tråkigt om man bara träffat varandra 3 månader om året. Deppigt värre! 
 
Har beställt framkallningar också. Bland annat fotot nedanför. Togs veckan innan vi flyttade från Kristinehamn! Jag älskar dig mitt hjärta.
 
 

Uppdatering i garderoben

Konstaterade för ett tag sen att jag skulle behöva uppdatera jobbgarderoben. Har väldigt mycket linnen i min nuvarande garderob och det är dessvärre inte godkänt på mina två nuvarande jobb eftersom man inte ska visa axlarna. Men mina T-shirts och sånt är så himla tråkiga så det ville jag gärna inte gå runt i. Så har börjat införskaffa mig lite fina jobbplagg nu tills det blir lite svalare höst. Är hur nöjd som helst! Extra nöjd över den gröna bomberjackan. (Ursäkta bildkvalitén, togs i dåligt ljus med halvkass kamera eftersom jag inte orkade koppla med systemaren idag - fortfarande förkyld). 
 
Himla härligt att komma iväg en sväng med hjärtat också. Efter den här sommaren så är tid det mest dyrbara vi har. I somras fick vi i stort sett ingen tid alls mycket tack vare min understimulans så mesta tiden spenderades med massa projekt på teatern samt två olika jobb. Så dessa timmarna vi shoppade idag betydde mycket för mig och jag tror han är beredd att hålla med. Imorgon ska vi iväg en tur igen och införskaffa oss lite grejer tilll lägenheten.
 Som vanligt igen

WoW hela eftermiddagen efter jobbet. Både jag och prinsen har blivit lite förkylda så unnar mig detta idag. Provar på ny class, så tiden bara springer iväg. Ska väl försöka städa lite om en stund, men sätter level-mål först, sen jäklar! 
 
 
 
o
 

RSS 2.0