Snabbversion av 10 händelserika dagar

Jag vet att jag för stunden inte är något bra på att uppdatera. Men det är mycket med lägenhet, jobb och resor nu. Så ger en snabbversion nu så får ni lite bilder imorgon när jag vaknat.
 
Snabbspeed sen 17/7, oh herregud! Men ja. Grisfest på teatern. Trevlig tillställning precis som vanligt. Tidigare den dagen så hade vi fått sängen som vi monterade ihop och sov i redan samma kväll. Otåliga som vi är! Dagen efter det hämtades det bil och sedan fixades det i lägenheten för fullt. På fredagen hade Tom-Andrés mamma varit nere med vårt stora enorma flyttlass enligt oss så lägenheten var proppfull med grejer. Det tog vi tag i den dagen.
 
I måndags fyllde Tom-André år. Min fantastiska prins blev 24 år gammal. Det firade vi egentligen inte så speciellt mycket. Vi var med varandra och det är firande nog för oss. Vi var en sväng hemma hos mamma och hämtade de sista lådorna bara. Tisdagen, onsdagen och torsdagen passerade med lägenhetsfix, jobb och kärlek.
 
I fredags när jag slutat jobba klockan 10 så startade vår lilla bilfärd. Vi bilade upp till Charlottenberg med ett litet stopp i Kristinehamn (pizza på Alanya med Dennis och Jonis är ett måste när man passerar stan!). Väl där möttes vi av både glada människor och deras fantastiska hund. När vi kom fram tittade vi på Tinas hus som hon köpt ganska nyligen. Det kliar i husfingrarna när man besöker andra som har husprojekt, men det får vänta!
 
Vi stannade i Charlottenberg tills på söndagen. I vanlig ordning blev det massa fika, mat, kaffe, godis och Gamecube!. Hann även med en tripp till Norge för att köpa lite förnödenheter (norsk choklad!!!). På söndag körde jag Tom-André till Sunne där han ska vara i två veckor på intensivkurs, så jag är hemma själv i lägenheten. Jag stannade till i Kristinehamn natten söndag - måndag för att inte riskera att somna vid ratten. Stannade hos Foppa. Tråkigaste sträckan någonsin att köra själv! Men jag kom hem, helskinnad.
 
Så igår gjorde jag inte så mycket mer än att ligga i sängen och kolla på Desperate housewifes (kollar om, igen!). Ladda upp för en ny arbetsvecka! Så nu fick ni snabbversionen. Och jag ska skärpa mig med att blogga lite mer nu minsann! Detta blir ju asjobbigt att läsa annars.

RSS 2.0