Maxar jobb denna veckan

Nu vart veckans enda lediga dag till ända. Jag sörjer inte för uppskattar mitt nya jobb så otroligt mycket. Den här veckan jobbar jag totalt 67 timmar och jag gillar de! (Sovande jour 12 av dem). Räddar mycket av nästa lönespec plus att jag kan lika gärna passa på nu innan flytt. 

På tal om det, hallelujah! Jag och tom-andré spikade ner sista spiken i brädan idag. Vi har fått lägenhet och vi har aldrig varit lyckligare. En jättefin lägenhet för övrigt! Nu har vi allt fixat i stort sett. Jobb, bil, lägenhet, ekonomi. Det enda som fattas är fasta anställningar, men det kommer med tiden! 

Jag älskar dig mitt hjärta! 

Nya kapitel

Nya äventyt - en ständigt återkommande fras i mitt liv! Men äventyr är ett av världens bästa ord. Det får allt att låta positivt även om det är kämpigt för stunden. Ordet ska förevigas på huden snart, men inte än. Måste bestämma i vilken form och på vilket språk. 

- Nytt jobb, ny bil, nytt boende, nya bekantskaper, nya kunskaper och nya äventyr. Livet fortsätter verkligen för oss. Nu mer än någonsin! 

Roligare sätt att "hugga ner" ett träd i vinslöv. Att garva ur originalträdet istället för att bara hugga ner till stubben. Kul att se på vägen till jobbet. Jag börjar gilla Vinslöv! 


Blomster i juni

Hade glömt hur kul det var att göra egna blomfat istället för att köpa färdiga. Ska göras fler när vi flyttat. Livet börjar ta mer och mer form för oss nu. Och förhoppningsvis har vi lägenhet från 1 juli. Då ska vi gå på massa loppisar! 
Längtar verkligen efter denna delen av livet. Så underbart att göra allt detta med människan i mitt liv! RSS 2.0