Margarin är inte smör

En fråga jag får jämt när jag det kommer till min kosthållning är varför jag inte använder margarin som är billigare (Du som är så ekonomisk.....). Det finns flera anledningar till att jag väljer att köpa "svindyrt" ekologiskt bregottsmör istället. Det främsta skälet är att jag inte vill ha bensin i min kropp och att jag vill ha en naturlig vara. Om margarin bara innehållit rapsolja och smör tillexempel så hade det inte varit några problem.
Problemet är att det innehåller så mycket mer. 
Kan rekommendera er som är osäkra att gå in och läsa detta inlägg. Vill förtydliga att skribenten har använt sig av olika källor och inte enbart en "Nu ska vi rädda regnskogen"-källa, som också är viktigt i och för sig. Men kanske inte så objektivt. Är det så att någon annan stött på inlägget och upptäckt att något inte stämmer så var inte rädda för att kommentera det till mig, så ska jag läsa på lite extra. Och om någon har tips på ytterliggare texter om matfaror som ämne så länka gärna. Jag vill lära mig mer om vad jag faktiskt stoppar i mig!
 
 
 

RSS 2.0