För tidig julklapp till min kära

När varje tillfälle ges så vill jag skämma bort min prins lite extra. Beställde nya telefoner åt oss för några veckor sedan och då passade jag även på att beställa den här klockan till min kära. Han har sedan ett tag tillbaka önskat sig en liknande, men jag beställde en lite uppdaterad version. Via klockan kan man styra telefonen och ta emot meddelanden m.m. Som en bluetoothfunktion kan man säga. Han blev väldigt till sig och lekte med den ett bra tag, sen blev han social igen. Ibland är jag en väldigt snäll flickvän!
 
 
 
Och min nördpojkvän förtjänar det bästa från sin nördflickvän! 

Frustration!

Frustration. Har varit förkyld (ena dagen mildare/värre än den andra) i totalt 5 veckor nu. Det är så jobbigt att kroppen inte har återhämtat sig än. Jag som i vanliga fall aldrig är sjuk har nu varit med om tidernas mest envisa virus. Visst, har ju haft dagar där jag känt mig pigg och inte alls sjuk men det har nästan alltid dalat igen efter två dagar. Det är så frustrerande så det är inte klokt! 
 
Håller tummarna på att jag är jobbduglig imorgon, annars hoppas jag på fredag för är så tråkigt att ligga hemma och bara kolla på film och tycka synd om mig själv. Vissa kanske tycker det är skönt, men det gör inte jag. Energin och springet i benen tar ju kål på mig. 
 
Nu: Tekopp nummer 3 och ett avsnitt Merlin. Ciao! 

fondväggen, check!

Nu när toms mamma var nere och hälsade på hjälpte hon oss med fondväggen så nu är den äntligen klar. Nu ska vi upp med sakerna på väggen bara (gammalt fönster, tavellist och griffeltavla) så fort vi köpt det vill säga. 

Vi är jättenöjda! Blev verkligen så mycket mysigare i rummet nu och precis denna känsla ville vi ha! 


RSS 2.0