"Tråkiga" lerkrukor blir köksinredning

Nu menar jag givetvis inte att lerkrukor alltid är tråkigt. Men i mitt hem så vill jag gärna ha en speciell stil på allting och då passar inte riktigt orginalfärgen på krukorna in. Så fram med penslarna så fick jag tre väldigt fina inredningsdetaljer. Jag är supernöjd. Den svarta krukan var ju lite tråkigare, men det är mest för att det är tänkt att vara grönsaker i den och då vill jag inte ha för mycket färg. Men de andra två står framme hela tiden så ville ha lite färg på dem. Även dem går gå i pastell! 
 

 
 

Vägglampan

Denna fantastiska pryl ska få pryda en av väggarna i köket. Hela köket går i vitt, svart och pastellfärger (rosa, grön och blå). Så det passade sig utmärkt att denna skulle målas om och hänga där. Fick orginalet i marinblått av svärmor som hittat den på loppis. Perfekt! 
 
Före:
 
Efter: (lampskärmen hittade jag på ikea). 
Tvä lager vit grundfärg och sen en egenblandad pastellrosa. Tyckte den blev riktigt söt!
 
 
 
 

Jag är tillbaka för att stanna

Idag är det full fart minsann. Nu efter jobbet så varvar jag tvättmaskinerna med annan städning och plugg. Härligt att vara tillbaka på banan. Den här gången känner jag  mig piggare och friskare än någonsin. Började dagen med chiapudding och det var verkligen en brakare för att sätta igång maskineriet. Nu vill jag aldrig mer bli sjuk, punkt! 
 
I helgen orkade jag med lite pyssel iallafall. Målade om lite krukor och en vägglampa. Bilder kommer inom kort! Har blivit väldigt kär i återbruksinredning. Skapar liv på ett helt annat sätt i hemmet tycker jag! 
 
 
 

RSS 2.0