Slö- & Peppdag

Vaknade med en genomsnorig näsa. En signal på att vila och återhämtning är en lämplig aktivitet idag! Så har kollat på film, läst och druckit te. Behövligt även om jag har väldigt mycket spring i benen.

Tom-André jobbade idag så när han kom hem gav han mig middag. Nase-goreng med mangosås, mums! Slängde i extra vitlök för förkylningen så pussar lär jag inte få ikväll. Hoppas på att vara piggare imorgon så jag orkar göra något!


Det viktiga i att leva

Såg denna video imorse. Där kan man prata om Lördagspepp. Jag har lovat mig själv att inte slösa bort mitt liv på saker som jag egentligen inte alls vill göra. Då menar jag ju givetivis inte saker som att städa eller betala räkningar, men däremot yrkesval, hobbys, äventyr och liknande. Det är alldeles för många som stannar på ett jobb där man absolut inte vill vara - och det anser jag är slöseri på livstid! Gör det du önskar, ingenting är omöjligt om man bara vill kämpa för de. 
 
Jag har en del drömmar. Eller rättare sagt, en del drömmar har mig! Och jag har checkat av några av dem redan, men har många kvar. Jag föddes med gåvan att vara drivande, ha mycket energi och ta initiativ och det kommer jag vilja använda mig av för att nå dit jag önskar. Jag vill inte ligga som 90-åring och ångra det jag inte gjorde.
 
Livet är till för mig, och det är min uppgift att leva!
 

Kuddar på plats 1/2

Nu är sovrummet kompletterat med lite kuddar. Är lite sugen på 2 till egentligen, men det får bli senare isåfall! Matchade gardinerna fint. De lila fick jag av mamma och spetsgardinen jag satt innanför kommer från Ikea. Fint att ha både och tycker jag! Kommer vara mysigt att ha en balans mellan ljust och mörkt nu när hösten är påväg. Fast man kan knappast tro att det är höst om en månad med den värmen vi har idag! Helt otroliga 29 grader hos oss idag och då är det inomhus i "skuggan". 
 
Nu ska vi hålla fredag, jag ska laga fredagsmiddag (tror jag, om jag inte fixar hämtmat istället) och sen bäddar vi nog bara ner oss framför en film eller spenderar kvällen bakom varsin skärm. Ha en trevlig fredag!
 
 
Sängen snabbt ihopbäddad inför fotot, men blev helt okej för en bild åtminstone. Och Misty uppskattade att jag bäddade för då kom hon år pläden som låg under vikningen! 
 
 
 

RSS 2.0