Årsresumé - Del 2

Årsresumén fortsätter. Med höjdpunkter och positivitet. 
 
Juli:
Sommaren fortsätter. Jag entrade min första långa semester (5 veckor). De första två veckorna spenderades på teatern med spelet Pigtittaren. Jag kände mig nöjd med min koreografi-prestation. Föruom sommarspelet åkte vi ett gäng till Halmstad äventyrsland där vi skrattade och stojade en heldag. Åkte runt på massa olika marknader samt ett par turer till Ikea. Det enda jag "glömde" under min semester var turen till Österlen. 
 
 
 
Augusti:
Augsti kom och sensommaren lös som starkast. Denna månad förknippar jag med rörelse. I och med den långa semestern kom min extrema rastlöshet tillbaka i vanlig ordning. Började därför promenera extremt mycket (speciellt i samband med att pokemon kom till världen). Avslutade semestern med att vandra till bosarpssjön ifrån Kristianstad. En tur på 3 mil. Glömmer aldrig stoltheten när jag kom fram!
 
 
September:
Möbelrenovering och geocaching. Så tror jag att jag kan sammanfatta September. Inredde om vardagsrummet efter att äntligen ha lackat klart soffbordet. Rummet fick nu tema orange istället för turkos och orange. Härlig mix och jag blev supernöjd! 
 
 
 
 
 
Oktober
Jobbet flyter på! Helgerna fylls av lugn och äventyr! I mitten av månaden åkte vi först till Stockholm med teatern. Vi njöt av trevligt sällskap, bra föreställningar och positiva upplevelser. En mycket välbehövlig helg för mig och prinsen om inte annat.
 
Hemma i Kristianstad en vecka sen åkte vi på nästa äventyr. Denna gången till Kristinehamn när jag skulle ha närträff. Åkte dit och hade två skoldagar, sen hade vi halloweenparty hos Dennis och Jonis. Jag klädde ut mig tilll Jack the Pumpkin King och Tom-André till Link från Zelda-spelen.
 
November
Hösten pågår som den brukar göra. Jobb och hobbyaktivitet imellanåt. Bakade massvis, njöt av myskvällar med tända ljus och filmer. Spelkvällar och ett lugn. Var även och såg bröderna lejonhjärta med Sandra och Tobbe. Mycket sevärd föreställning! 
 
December
Sista månaden på året. Inte så vit som jag hade hoppats men ändå mysig. Jag är ju en vintermänniska på många sätt. Framföralt så blir jag inte lika trött av att vara utomhus. Blir lätt matt av värmen på sommaren. Iallafall. December åtog jag mig nya uppdrag inom handboll bland annat. Så tillhör nu arenans crew på Ifks hemmamatcher. Läktarvärd och pyroteknik. 
 
 
Bortsett från detta: Julbord på Bellas place med jobbet, luciafirande med jobbet, julklappsfix, myspys! Året kommer avslutas hos svärmor i Charlottenberg. Ett perfekt avslut på året om man frågar oss!
 
2016 har varit ett kämpigt år på många vis men framförallt har jag fått lära mig att jag är stark. Att jag kan och att jag ska våga. Att jag inte ska ta någon skit och våga köra mitt race. Livet är för kort för att låta energitjuvar ta för stor plats i ditt liv. Jag vill ha med mig mitt mod, min styrka och ny energi till att våga säga "kötta" och "stopp" till mina medmänniskor. Tack 2016, för att du gav!

Årsresumé - Del 1

Nu kommer det eftertraktade! Nej, skämt och sido. Men ska nu påbörja årets resumé. Om ni önskar långa historier om varje månad hänvisar jag till arkivet. Ska försöka beta av hela året innan nyårsafton.
 
Januari:
Fick en fantastisk start på året. Skålade in 2016 i Krisinehamn med fantastiskt sällskap under min julsemester. En fantastisk semester på många sätt. 
Förutom att skåla in det nya året i Kristinehamn bjöd Januari på ny kosthållning. Att gå All-in på glutenfritt under sex månader var mitt mål. Med undantag för oförberedda bjudningar. Började också äta mer veganskt och upptäckte att min kropp älskade det. Kroppen och plånboken har nog aldrig mått bättre än vad den gjorde då. 
 
Februari:
Höjdpunkten med Februari var utan tvekan att jag lärde mig lösa rubisk kub. Jag är fullt medveten om hur nördig jag låter just nu, men som jag kämpat med detta sedan barnsben. Förutom detta var februari en inredningsmånad i väntan på ljuset. Inredde om hallen bland annat. 
 
Mars:
I slutet av April åkte prinsen till Thailand. Det innebär 3 veckor själv hemma med jobb, att fylla 25 år och diverse annat. Lyckan när vi återförenades var total. Då inser man hur mycket man verkligen älskar den man lever ihop med. Ville aldrig lämna famnen!
 
April:
April april. Lan i Kristinehamn väntade med gamla kamrater. En rolig helg precis som varje år. 
Förutom lan var April en bakmånad. Provade massvis med nya recept och hade en trogen sambo som provsmakare. Populärast var banan-chokladmuffinsen. 
 
Maj:
Vad finns att säga om denna månad? Njuter ju alltid lika mycket varje år när ljuset kommer tillbaka, blommorna slår ut och pollenallergin kör över mig som en bulldozer. Men allergin gör mig absolut ingenting. Det är i Maj som jag känner att livet kommer tillbaka på något sätt efter 5 månader i dvala. Spenderade mycket tid i shorts på gräsmattan med katten. Slog upp knät så mycket av min fritid spenderades med rehab. 
Fick även det glädjande brevet i brevlådan om att jag blivit antagen till Fritidsledarens nya Utmaningar. Den kursen som jag går i skrivande stund på distans. En vidareutbildning för fritidsledare med inriktning på skolvärlden och psykisk ohälsa bland barn och ungdomar. Än så länge jättenöjd med utbildningen!
 
Juni:
Sista resumémånaden i den här halvan. Resten kommer i del 2. Juni ser jag tillbaka på en lugn och stressfri månad, fast ändå kaos. Teaterrepetionerna tog upp all min lediga tid utanför jobbet. Passionen för det arbetet jag gör där fick mig att glömma bort tiden för återhämting och kvalitétstid med prinsen. Vad gör jag då? - Jag värvar honom dit så att han spenderar lika mycket tid där som jag. Jättebra idé!
Firade mig och storebror på Malmö i Juni också. Jag som fyllt 25 den 3 Mars och han som skulle fylla 30 i augusti. Firade det i hans helt fantastiska lägenhet på Malmö Live. Alltså att ha den utsikten om dagarna skulle jag kunna gräva ett djupt hål för att få göra. Så vackert att se flera mil bara från balkongen. 
Studenter! Jessika sprang ut, Martin sprang ut och Elias sprang ut - Herregud! Och det var 6 år sen en annan sprang ut. Tiden går och vi med den! Men Elias cermoni var mysig och Jessika strålade när hon sprang ut.
 
....Fortsättning följer!
 
 
 
 

Julhelgen 2016

Årets julfirande är över och från och med idag 13.00 gick jag på semester! Nu har jag semester till och med den 10 Januari. Julhelgen var mysig trots förkylning. Var väldigt trött hela helgen, så att den var så lugn var väldigt passande! Lillejul spenderades hos mormor och morfar, julafton hos mamma, juldagen hos farfar och annandagen hos pappa. Det var min släkt. Så nu återstår prinsens. Vi åker till Värmland imorgon! 
 
Fröken var också julfin på julafton och juldagen!
 
Promenerade vid havet på juldagen hos farfar. Jättemysigt och nostalgiskt att vandra längs stranden.
Dock väldigt blåsigt, men det är ju inte så konstigt. Ett dygn senare var det storm!
 
 

RSS 2.0