Vakna av ljus istället för klocka

Detta parallellt med städning har varit min huvudsysselsättning på förmiddagen idag. Kollat lite på bumbibjörnarna också bara för mysets skull och ätit bananpannkakor till frukost. 
 

 

Vegandag

Det här med att fotografera ordentligt sket sig helt igen. Men en riktigt god middag blev det trots att jag slängde ihop den. Har fått en ny ambition om 1 vegansk middag i veckan (+ 1 vegetarisk). Det blev det idag.
 
Lagade en kidneypasta med tomat, annans och basilika. Till detta kokade jag risentas bönpasta (fettucini) & gjorde en sallad på babyspenat, morötter och tomater. Blev galet gott, flera portioner och billigt framförallt. Om ni har tips på bra hemsidor med veganskt, billigt & glutenfritt så skriv gärna. 
 
Dagens konst:
 
 

Slappna av

Denna lördag blev väldigt ineffektiv fysiskt men desto bättre psykiskt! Har tvättat och fixat hela dagen samt avverkat 7 avsnitt av på spåret från 2003 (nörd, ja!). Mot kvällen åkte tom-andré och köpte mat från max som vi mumsade på framför jönssonligan. Formade en ny att göra lista som jag tänker ska avverkas under ca 2 veckor. Kul grejer på gång! 
 
Nu ska jag hämta den torra tvätten och sen njuta av ännu mera På spåret. 


RSS 2.0