Innan semestern är slut ska jag

Imorgon går jag in på min sista semestervecka. Har hunnit med mycket under mina veckor, men inte så mycket jag har velat. Varit lite begränsad på grund av jobbkrock och att jag under hela min tredje vecka egentligen använde hela veckan till återhämtning. Lämnade inte sängen speciellt mycket då. Men men! Den här veckan har det varit full fart från morgon till kväll och så har jag tänkt att nästa vecka också ska bli. För då ska jag:
 
[ ] Röja klart i förrådet så att det är klart för att montera hyllplan nästa månad. Allt "skit" ska bort även om det är "bra att ha". (Görs när prinsen jobbar)
 
[ ] Ska fixa klart i köket med alla skåpändringar och sådant så vi har fullständig ordning igen. (Görs när prinsen jobbar)
 
[ ] Ska köra ner till Österlen och fika i Kivik och äta middag i Simrishamn. Någon dag varje sommar så behöver jag komma ner på österlen, andas lite havsluft, springa över brösarps backar. Ja! Så är de!
 
[ ] Bada i Bosarpssjön. Jag har badat upp till höfterna men mer har jag ej kunnat då jag dels saknat badkläder och där har varit supermycket folk just då så att det fanns inga andra alternativ.
 
[ ] Bada i havet. Precis som föregående punkt så är det en sån grej som ska göras varje sommar. Iallafall om man bor i Skåne. 
 
[ ] Sist men inte minst. Jag har hitta åtminstone 5 cachar till. Har hittat 6st den här veckan som varit och jag vill upp över 10 (totalt 25st isåfall) innan semestern är slut. (Görs när prinsen jobbar)
 
Låter inte speciellt omöjligt detta! Flera grejer kan ju faktiskt kombineras.
 
En av grejerna jag verkligen har gjort under min semester är att umgåtts med massa fantastiska människor. Denna fantastiska stund var under midsommardag när vi grillade på teatern.

Vårt nya soffbord

Nu är soffbordet helt klart och jag är supernöjd. Tack till min prins för all hjälp med smågrejer som jag blev lite putt på (demontering + återmontering). Denna renovering kostade oss ca 200kr och då fick vi ett soffbord ingen annan har, så coolt! 

Tapet - fick av mor, annars rusta
Sandpapper - 30kr på jula
Grundfärg - 100kr på jula
Lack - 100kr på biltema (och använde extremt lite så kommer kunna lacka mycket med samma burk)
Tapetklister - Hade hemma sen innan

Före-bilden lånad från Google eftersom jag själv glömde att ta bild. 

Efter: 
Bloggflow!

Har hamnat i ett bloggflow igen nu. Jätteroligt att blogga igen! Tror väl att semestern och att jag haft tid att fixa här hemma spelar in lite i allt med att det är kul att blogga igen, men vad tusan! Jag njuter sålänge det går. Firade flowet med att göra en ny design nu på eftermiddagen. Förmiddagen gick åt till att städa och fixa här hemma. Prinsen ringdes in på jobb i förmiddags så fick bara en timme tillsammans på morgonen, men jag sörjer inte direkt. Vet själv att jag inte heller hade kunnat tacka nej till extrapass så kan inte klandra honom. 
 
Snart dags för pokemonrunda med några vänner, sen blir det lugn söndagskväll med panerad fisk och potatismos. 
 
Nya headerbilden togs midsommardag i år. Det var när jag hade som längst hår i stort sett, veckan innan premiären! Ska försöka ta oss ut och ta nya bilder när jag är helt kortklippt!
 

RSS 2.0