Att ligga på soffan

Det här med att bara ligga på en soffa en hel förmiddag gör jag allt för sällan. Spisen är tänd och Bones går på tv. Härlig söndag! 


Semester med min prins

Semester! I 10 hela fantastiska dagar är jag ledig. Ska använda dessa dagar till att bunkra energi till max. 
Det bästa med semestern är att jag återförenades med min älskade efter 1 månad ifrån varandra! Vill inte vara längre ifrån famnen än jag måste just nu. Min älskade prins! 
 
 
Hitills har vi kollat lite film, shoppat på centret, ätit god mat och umgåtts med toms familj. Igår spelade vi Luno också (fia med knuff). Idag ska vi nog bara ta det lugnt, promenera och kolla på tv - ljuvliga semester! 
 
Har vaknat otroligt tidigt trots att jag är ledig. Kvart i 7 igår och halv 9 idag.  Hoppas det fortsätter så. Vill behålla dygnsrytmen! Prinsen var inte lika morgonpigg som jag. 
 

tisdag.

Tisdag, tisdag och vilken dag! Fortfarande mycket nya intryck och rutiner som ska in i skallen på jobbet så är lite småtrött när man ska hem. Men en jättebra dag ändå. När jag kom hem startades tvätt och sen varvade jag bara ner i soffan med katten. Vi tog en tur i kopplet också och hon börjar uppskatta det mer och mer, även om världen där ute fortfarande är läskig. 
 
Har fått gjort en del senaste dagarna
- Köpt hem och bunkrat förbrukning till katt
- Semesterfix
- Promenad med katt
- Tvätt
- Städ av hela lägenheten
- Packlistor till Torsdag när jag reser upp till värmland till min prins
- Sorterat halva förrådet inför rensning (loppisgrejer till max!) 
 
 

RSS 2.0