EM Handboll 2016

Ljuvliga impulser! Oftast är ni den största gåvan jag har, men ibland kan jag inte låta bli att undra hur tusan jag tänkte. Har en spännande, men också lite läskig tid framför mig. Tackade för några månader sen ja till att vara med som ansvarig för inspring och pausunderhållning under handbolls-em i Kristianstad. Har varit positiv hela tiden men nu när det närmar sig (1-6 december är min period) så börjar det bli väldigt pirrigt. Men pirrigt på ett bra sätt. Tycker det ska bli riktigt roligt att prova på något jag aldrig gjort förut!
 
Erfarenheter är bra! Då kan jag lämna åsikt efteråt.
Man kan aldrig veta något om det man inte provat!
 
Euro EM Handboll 2016. Fotot till passerkortet. Måste ändå erkänna att jag blev nöjd med kortet med tanke på att det var en selfie tagen med Carmen (Canon EOS 500D). 

Tisdagsmys

Tisdagen har smygit sig förbi. Jag har suttit i soffan mestadels av kvällen och pluggat. Var tvungen att vila en stund först när jag kom hem bara. Lite tung dag för huvudet idag, mycket grejer att smälta. Men efter 30 minuter i liggande läge på soffan och en dusch var jag tillbaka på banan igen.
 
Tände ljus, fixade mackor (dagens middag, hoppsan!), mös en stund med min sjuka sambo. Han har troligen fått viruset jag hade förra veckan. Stackaren! Vet vad han går igenom och det är tungt.
 
Provsvaren från alla läkarträffar börjar också ramla in nu.
Mycket positiva nyheter, men också några skrämmande.
 
 

Tuffa beslut ligger framför oss

Som några säkert har kunnat gissa så letar vi efter nytt boende för fullt just nu. Eller jag letar envist varje dag! Vi har ett problem däremot och det är att vi inte vet vad som är hemma just nu.
 
Värmland har en otroligt speciell plats i våra hjärtan, men det har Skåne också. VI bestämde oss för att ge Skåne en chans, men egentligen gav vi aldrig Värmland chansen att bo där vardagligt. Vi pluggade ju när vi bodde där och då blir det inte vardag på samma sätt anser vi. Vi ligger verkligen i tvisten med oss själva att vi känner att vi har två personer som drar i oss, en åt varje håll. Det är jättesvårt för oss att ta beslut, och vi ska låta det ta tid. Åtminstone ett halvår ska gå innan vi tar det stora beslutet om vart vi ska leva vårt liv. Är vi skåningar eller värmlänningar?
 
Sen tänker vi ju också att vi har tid att göra flyttmisstag. Vi är så pass unga att vi har tid att åka dit och bo där i tre år och sen inse att det var fel, och då flytta tillbaka till Skåne. Det är inget problem egentligen! Eller så flyttar vi dit och det känns rätt. Och så blir vi där resten av livet. Det vet vi inte, men vi vill ju ta reda på det. Men är en flytt rätt sätt att göra det på?
 
Det medför stora risker att göra en sån flytt, mycket som ska klaffa. Men vi ser det ju isåfall som ett äventyr. Likaså ser vi äventyret framför oss att stanna i Skåne och bygga upp ett liv här. Svåra tuffa beslut och det ska vi ta tillsammans under lång tid!
 
--> Vill lägga till att om vi flyttar till Värmland har vi redan bestämt att vi ska ha sommarstuga i Skåne och spendera våra somrar här! Skåne ska alltid vara en del av mig, ingen tvekan! Släpper inte vänner, teater och familj bara sådär.
 
 

RSS 2.0