Regning dag = Tur till Ikea

Söndag. Även denna regning, så vad passade sig bättre än att ta en av sina bästa vänner ut på tur till Ikea. Var ju tyvärr många andra som hade samma tanke denna regniga dag, men vi tog oss igenom ändå! Shoppade två fuskväxter (schh....) till vardagsrummet och lite förvaringsgrejer.
 
Jag gillar att ha ordning i mitt hem, på alla nivår. Gärna ska minsta lilla låda vara organiserad, så känns som att jag skulle kunna spendera väldigt mycket tid till detta. Idag blev det en blåmönstrad låda till prinsens grejer i hallen (halsdukar, mössor och vantar). Allt i samma låda, eftersom han inte har samma behov av detaljsortering som jag. Till mina grejer köpte jag det set man ser på bilden. Kvarlig eller något sånt hette de. Perfekt minsann! Har mina favoritsjalar i den största, vantarna i mellanlådan och i den minsta (som placerades i fönstret) har jag nycklar och annat man läggaer av sig när man kommer in så det inte bara läggs på hallsoffan.
 
Var så inne i organiserandet att jag fortsatte i förrådet i 2 timmar efter detta. Så nu börjar jag komma någonstans där också, men måste åka en tur till sopstationen/loppis nu innan jag kan fortsätta. Så otroligt mycket onödigt som vi har sparat på minsann. Usch! Skönt att bli av med så mycket.
 
Ps: Ska försöka ta nya hemmet-bilder i veckan så ni får se förändringen av alla mina organisationstimmar här hemma. Så nöjd!
 Detta Set bor numer i min hall. 149:- för stilren sortering. Inga fel där inte!

RSS 2.0