Geocaching & "Catwalk"

I torsdagskväll tog vi oss ut på en caching-tur. Ingen lycka denna gång, men man kan inte hitta varje gång! Ska se om jag tar mig ut en sväng idag på eftermiddagen. Geocaching har verkligen blivit en favoritsysselsättning i mitt liv. Cacharna försvinner liksom aldrig heller, så kan göra det precis när jag känner för det! Härligt! I torsdags fick Misty följa med och hon njöt kan jag nog garantera. Sprang på fältet som aldrig förr och Tom-André hade det lite kämpigt att hänga med i andra änden av kopplet. Sötnosen!
 
 
 
 

Hösten när den är som bäst

Det blev en lugn helg detta. Igår var vi ute på långpromenad så jag plockade material till lite höstpyssel som ska bli inredning. Blev jättefint om man frågar mig. Har försökt hålla mig lugn hela helgen eftersom jag haft lite problem senaste veckorna. Så har blivit mycket läsning och film, men det är så mysigt nu när det är höst. Att bädda ner sig i soffan med ett tjockt täcke, te, tända ljus och en bra film. Hösten när den är som bäst!
 
 
 

Höstmysigt i vardagsrummet

Nu är vardagsrummet omgjort till ett höstmysrum. Här kommer jag njuta av många koppar te nu när höstmörkret kryper fram. Bädda ner sig i soffan framför en film med tända ljus runt omkring. Handlar mycket om att hitta det positiva och mysiga även i mörka tider. Jag är jättenöjd med vad jag åstadkommit under dagen. Nästa vecka ska jag sy upp gardinerna 10cm dock, för de är lite för långa som de är nu, så det ska jag fixa. Nu ska jag laga middag!
 
Före:
 
Efter:
 
 
 
Pumpor: 10kr styck på EKO
Gardiner: 149kr för två längder på rusta (totalt 298kr)
Rönnkvistar: Dmoda 39kr styck (totalt 117kr)
 

RSS 2.0