Att känna kicken och uppleva äventyren

Jag känner att äventyrslusten stiger i mig. För 4 år sen besteg jag norges högsta punkt (glittertind) med ett supehärligt gäng. Kicken av att klara denna utmaning vill jag uppleva igen. Sitter jämt och planerar utflykter som jag ska göra närmsta tiden, men så prioriterar man tiden annorlunda vilket gör att äventyrsplanerna gång på gång skjuts upp. Jag sörjer inte att de inte blivit av än, för har upplevt så mycket annat givande. Men  jag ska erkänna att när detta kommer upp som minne på facebook så ökar lusten att verkligen göra och uppleva igen. 
 
Under alla mina år i Kristinehamn så reste jag liksom 2 gånger per år. Det var inte ens en diskussion utan jag reste och upplevde saker jämt. Lät ingenting stoppa mig. Såg till att jag varje halvår hade pengar att betala en resa, antingen nära (estland) eller längre ifrån (malta). Allt handlar ju i slutändan om prioritering av tiden. Och senaste 2 åren har jag prioriterat annorlunda. 
 
Kanske dags att prioritera resandet och äventyren mer igen. Startar nog efter jul och åker iväg över nyårsafton med mitt hjärta, eller med en av mina reskompisar!
 
 Bilen tagen 10 minuter efter att vi kom upp på toppen, för 4 år sen.
 
Glömmer aldrig den konstiga känslan av att kunna göra en snöboll i augusti. Men detta var utan tvekan på topp 5 av häftigaste upplevelser i mitt liv! Andra upplevelser på listan är bland annat rafting och att ha badat med delfiner. Jag har upplevt en hel del ändå, men jag vill ha mer! Dags att planera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo