Livets ljusa stunder

Idag är en sån dag när jag känt att jag har så mycket att leva för och vara tacksam över. Vid 13.30 idag hämtade min bror mig så åkte vi hem till mamma för att fira jul. Det var så mysigt att träffa familjen och få uppleva kärlek i sin renaste form under en hel dag. Vi åt god mat och tiden bara sprang iväg. Delade ut julklappar mellan varandra, åt gröt och bara pratade om allt möjligt. Detta behövde jag! 
 
Det är så skönt när de ljusa stunderna kommer. Det krävs så lite för att jag ska falla ner i svackan och fastna i tankarna som skapar ångest. Så värdefullt att få vara någonstans där de onda tankarna försvinner ett par timmar. 
 
Morgondagen kommer bestå av traditionsenlig tvätt-tid. Under dagen ska jag också förbereda mig mentalt för att återvända till jobbet ett par timmar på måndag. Det är nog de timmarna som kommer avgöra om jag kommer gå ner i tid sista veckan innan ledigheten eller inte. Egentligen borde jag nog gå ner till 50% sista veckan (går på semester på fredag), men samtidigt tar det emot när de "bara är en vecka kvar". Typiskt mig!
 
Mammas prinsessa har varit fantastisk dessa mörka dagar. Hon har nog känt av att matte inte mått så bra. Hon har jämt legat bredvid mig och vid något tillfälle slickat upp mina tårar när jag varit ledsen. Fantastiska varelse!

Sista bilderna från DHW

Tid är ett spännande begrepp verkligen. Har så mycket saker på gång och så mycket jag vill göra så tiden bara springer iväg om dagarna. Trots att det är andra advent imorgon har jag fortfarande inte allt pynt uppe, och det känns faktiskt okej. Får bli en lite mindre pyntad jul i år helt enkelt. Prioriterar inte det just nu faktiskt. Däremot stör jag mig på att jag inte hittar julgransfoten eftersom det gör att vår "kära" platstgran fortfarande ligger på golvet i vardagsrummet. Ska ta en titt imorgon igen. 
 
Tills dess får ni avnjuta lite bilder från dreamhack igen! 
 
Sista kvällen på DH. 
 
Unicorn-kigurumi. Tradition varje dreamhack att ha den åtminstone en dag. I år var det lite mer chill med alla kramar. Brukar kunna bli halvt attackerad med den på! Men i år var det lite mindre. 
 
I vanlig ordning hade vi pizzabullar med oss. Bästa snabba maten att ha med sig på ett lan kan jag säga. 
 
Unnade oss nya musmattor från Razer. 
 
Årets Set-Up. Fick supertrevliga bordsgrannar i år! Det är en stor bonus vill jag lova!
 
Ses i Juni Dreamhack! Då är det DHS18 som väntar.
 

Dreamhack Winter 2017

Vet att jag varit borta ett tag nu. Det finns anledningar, tro mig. Det har varit en väldigt jobbig månad för mig nu, så har behövt spendera all tid med mig själv i stort sett. Mycket problem med sömnen igen, men har fått mediciner nu som jag ska prova ett par veckor. 
 
Till något roligare. Är på dreamhack i jönköping sedan igår vid lunch. Vi har inte varit här på 3 år så riktigt roligt att vara tillbaka. Vi sitter på 20+ den här gången och det är definitivt inte sista gången! Så mycket lugnare här än i vanlig sal. Men även om det är lugnare blir det inte tråkigare. Så vi är supernöjda! 
 
Imorgon kör jag unicorn-stream i stort sett heldag.
Hoppas vi syns i streamen!
 
 

RSS 2.0