Melodifestivalen deltävling 4

Vilken kväll. Vi spenderade kvällen utanför Höör hos Elias. Åt tacos, drack champange och firade att vi är vi, firade livet kan man säga. Mår alltid så bra när jag spenderar tid med människor som har samma värderingar som jag själv och låter alla tycka som de vill. 
 
Angående melodifestivalen så tyckte jag gårdagens startfält var bra, även om jag redan efter genomlyssningen förstod vilka som skulle gå vidare av olika anledningar. Min absoluta favorit var utan tveckan Jon-Henriks och Aninias bidrag. Den gick rakt in i hjärtat på mig och gåshuden steg!
 
Veckans hiss:
Jon-Henrik och Aninia. Att man kombinerar hennes fantastiska röst med hans jojk var ett genidrag. Den gick rakt in mitt hjärta och jag njöt varje sekund. Drömmarna om att få dansa till den kom genast till liv. Plus i kanten för hennes ursnygga kostym och hennes fantastiskt dreads! Sen råkar jag ju följa allt kring melodifestivalen mycket i andra forum och jag ger också ett plus till Jon-Henrik. Har förstått via medier att han just nu kämpar med PTSD, och att då kunna ställa sig på melloscenen är imponerande i min värld!
Bild lånad från Stoppa pressarna
 
Veckans diss:
Nu kommer årets första såg fram. Det är aldrig roligt men måste få yttra min största allergi i melodifestivalen-sammanhang. Det är plagiat! När det enda jag hör är ett annat bidrag så dör numret tyvärr för mig. Så var det med Sara Varga och Juha Margi. Enligt mig så var det ett plagiat på Sannas "Hela världen för mig". Det var de enda jag hörde hela melodin.
Bild lånad från SVT
 
Veckans överraskning:
Loreen till andra chansen. Det var ett solklart finalnummer enligt hela soffan hos oss. Tydligt och starkt budskap, stark röst och genialiskt nummer. Min säkra tro var hon och Jon-Henrik till final. Så det blev en stor överraskning när hon gick till andra chansen och Wiktoria istället åkte till final. Men numret kanske var för kraftigt för Sveriges publik? Jaja, håller tummarna för henne i andra chansen istället. Vill ha henne till final, med antingen Axel eller TheDismissed.
Bild lånad från SVT

Klippt omgång 2

Mina impulser. Dessa är så svårstyrda. I flera fall är det en stor gåva och i andra fall en förbannelse. Men nu såg jag det som en gåva. Igår klipte jag nämligen av lite hår till på impuls så att det skulle bli jämnare mellan de rakade och de uppe på huvudet. Blev mycket nöjd. Känner mig fräsch i håret igen. Är också väldigt nöjd med resultatet med tanke på att jag klippte mig 100% själv. Att ta nacken själv var en stor utmaning, men den blev hyffsad den också.
 
Nu ska jag snart på teaterns årsmöte, sen blir det soffläge och inläsning när vi kommer hem. Ska "läsa in" en podd om nätmobbing, intressant! 
 
 

Att somna om

Känns som den här dagen redan är slut. Vaknade supertidigt imorse, gick upp en stund men blev lite yr så gick och la mig igen och sov till 12 (!). Känns som mycket av dagen har försvunnit, men vi sörjer inte. Jag kokade kaffe och har tagit det lugnt och slösurfat sen dess. Ska försöka få lägenheten tillfixad lite snabbt och renbädda sängen. Ikväll åker vi till Elias utanför Höör och ska äta tacos och kolla på melodifestivalen. 
 
Någon är förfärligt nöjd över att löpet tagit slut, och jag kan lova att vi också är väldigt nöjda!

RSS 2.0