True Blood och renoveringstankar

Jag lever kära blogg. Har dock blivit lite krasslig igen. Det måste ju vara det tråkigaste att läsa om och därför väljer jag att inte skriva så mycket om det. Har plöjt igenom true blood under tiden. Vilken bra serie det är! Har en säsong kvar nu (vilket innebär 2,5 säsonger på 1 vecka, hoppsan!). Misty har hållt mig troget sällskap under tiden.
 
 
Förutom detta har jag börjat titta på tapeter till sovrummet. Vill ju ha en fondvägg där vi hade sängen innan och flytta tillbaka den. Nu har jag äntligen fått extragarderoben såld så kommer bli mer plats där inne nu och det gör det möjligt för oss att flytta tillbaka sängen igen. Skönt att ha det symmetriskt med ljus från två håll igen! 
 
Lutar mest mot den vänstra just nu, men är inte helt hundra än. Får fundera ett tag till. Är helt kär i den ljusturkosa, men är också otroligt fäst vid de djupa blom-mönstret i den ljusgröna. Svårt!
 
 

Plugghästen checkar ut

Fick pluggsug idag och då passar jag på fullt ut. Planen var väl inte riktigt att sitta till strax innan 23, men så blev det. Nu ska jag bädda ner mig och ladda inför morgondagen! Tack och bock, godnatt!
 
 Långt ifrån den vackraste bilden på mig, men det är precis så jag känner mig i hjärnan just nu. Den är totalt slut nu!

I vanlig ordning fast med sovmorgon

Lördag i vanlig ordning, men idag sov jag faktiskt till klockan 10. Väldigt skönt att sova ut så länge! Åt långfrukost i soffan (naturell yoghurt med havregryn och uppvärmda mangobitar, mycket gott!), drack kaffe och kollade på True Blood. Har ju fortfarande inte sett klart den serien! 
Alla småfakturor är betalda också så nu ska jag njuta av oplanerad lördag. Kolla serier, städa lite och bara njuta av lugnet. Ska skriva lite på min skoluppgift också, men krutet till det sparar jag till imorgon!
 
 
 
 

RSS 2.0