Inte lika effektiv fröken...

... men det är ack så skönt att ha dessa dagar också! Idag har jag bott i soffan i stort sett och läst, läst, läst. Det är så härligt att tillåta sig själv att ha dessa dagar. För ett år sen hade jag fått superångest av att ligga i soffan en hel förmiddag. Det är alldeles för "oeffektivt" i min gamla värld. Så skönt att jag tillåter mig själv att ändra persektiv då och då. Tror det är nyttigt att variera effektiviteten från dag till dag. Det är kanske det som skapar drivet i mig, att jag ger mig chanse att landa vilket gör att när jag väl är effektiv går allt mycket snabbare. 
 
Söndagens start! Så härligt att landa här tidigt på förmiddagen med min fina Sara och bara vara i en timme. Var inte speciellt mycket folk här 8.30 på morgonen vill jag lova, och det var så skönt!
 
Iallafall. Gårdagens träningsmatch var rolig, inte för att IFK vann (för de gjorde de inte) utan för att träffa alla igen. Man märker att man blir som ett härligt kompisgäng när man träffas på arenan. För även om vårt uppdrag är viktigt, så är det tillåtet att skratta och ha roligt under tiden. Är så glad för att jag hittade in i den här världen! Sen har jag ju faktiskt, helt ärligt, alltid föredragit handboll framför fotboll & hockey. Handboll är en så mycket trevligare sport och publiken är så annorlunda (mycket lugnare).
 
Väl hemma körde vi en CS-match innan jag gick och la mig. Förlorade matchen, men hade roligt. Var lite blandade kända och okända igår så inte lika toppat som häromkvällen, men roligt ändå!
 
 Härligt att återvända in i dessa kläder igen efter ett par månaders paus. Ser fram emot kommande säsong!
 
 

Effektiva fröken

Så härligt att få saker gjort! Idag hade jag ingenting planerat förmiddag och eftermiddag, så passade på att ta tag i all uppskjuten städning. Har skjutit upp detta är säkert 2 veckor, vilket inte är speciellt likt mig. Att ha snyggt omkring mig har varit viktigt för mig länge. Så idag tog jag tag i detta och städade nästan hela lägenheten. Vardagsrummet kvar, men det hinner jag med ikväll efter att jag varit på arenan.
 
Ska dit om en liten liten stund på handbollsfiesta.
Två matcher spelas, första 17:45 och andra 19:45.
Hoppas vi ses där! 
 
Annars syns vi säkert ikväll eller imorgon. Får se om det blir lite CS ikväll. Lirade med gamla vanliga laget igår för första gången på över en månad och det var så roligt! Så håller tummarna på att jag orkar en sväng ikväll också. Imorgon är det produktionsshoppning inför Canterville och ett konsertmöte på schemat. Ska ej själv vara med i konserten, men kommer vara lite bakom mina kära vänner som ska delta. Kul med flera roliga projekt! 3 veckors semester kvar så ska njuta och ha roligt fullt ut.
 
 
 
 
 
 

En grisfest och ett bröllop

... Och genast associerar man sina rubriker som potentiella manustitlar *arbetsskadad*
 
Tänk att 2 dagar kan gå så fort. Kändes verkligen som Tom-andré kom och åkte igen. Men det var så härligt att få sova bredvid honom två nätter. Han har varit i Norge och jobbat i 1 månad än så länge och nu var han hemma över helgen för att vi skulle på bröllop. Nu ska han vara iväg i åtminstone 1 månad till, eventuellt längre. Så härligt att träffa honom igen! Mannen i mitt liv. 
 
 
Helgen som var var vi på grisfest på teatern. Ett alltid lika trevligt inslag på året! Att få en chans att tacka varandra för det fantastiska som vi 100% idéellt åstadkommer år efter år. Jag hade gjort en låt till kvällen, som mitt sätt att tacka. Men eftersom jag inte sjunger, så känns det tryggt att inkalla mina två vänner "Bodil" och "Ingeborg" så de får framföra detta. Tack för en trevlig kväll alla inblandade!
 
Bild lånad av Marie Mander
 
Och Lördagen blev magisk. Efter att ha varit med på Emelies möhippa och höra henne prata om Olle på det där pirriga sättet så var det en fröjd att se dem bli man och hustru i Degeberga kyrka. Tack för att jag fick vara med och dela denna dag. Det fullständigt lös om er båda! 
 
 Bild lånad av Marie S Lundberg
 
 

RSS 2.0