2 händelserika dagar

Vilka dagar jag haft. Växlat mellan intensivt och lugnt, vilket har passat mig perfekt! Igår fixade jag en massa grejer på förmiddagen. På eftermiddagen la jag det sista på planeringen inför en ombyggnad som startar i veckan. Det är för teaterns räkning, så det är inte vi som ska bygga om här hemma. Mot kvällen samlades Canterville-gänget för att fixa inför produktionen och gud vad vi skrattade. Vi är ett fantastiskt gäng som kommer ha så kul ihop på denna resa. 
 
Idag har jag kollat serie nästan hela förmiddagen förutom den härliga morgonpromenaden. Tog dessvärre inga bilder alls idag. På eftermiddagen kom Jea hit på kaffe och prat om livet. Så härliga stunder jag värderar högt med fina vänner! Mot kvällen åkte jag till mor på middag och umgänge med henne, bonusfar och syster. Mycket härligt avslut på dagen! Nu sen jag kom hem har jag bara spelat lite och nu ska jag kolla lite mer serie innan läggdags. Känner mig inte alls trött just nu, vilket kanske inte är superbra med tanke på att klockan är närmre halv ett. Får se när jag får lust att somna inatt! 
 
 Självklart jag jag inte msisat säsongpremiären på game of thrones säsong 7. Herregud vilken början på säsongen. Nu ser jag fram emot kommande episoder extra mycket. Mellan episodierna kollar jag just nu once upon a time och iZombie. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo