En grisfest och ett bröllop

... Och genast associerar man sina rubriker som potentiella manustitlar *arbetsskadad*
 
Tänk att 2 dagar kan gå så fort. Kändes verkligen som Tom-andré kom och åkte igen. Men det var så härligt att få sova bredvid honom två nätter. Han har varit i Norge och jobbat i 1 månad än så länge och nu var han hemma över helgen för att vi skulle på bröllop. Nu ska han vara iväg i åtminstone 1 månad till, eventuellt längre. Så härligt att träffa honom igen! Mannen i mitt liv. 
 
 
Helgen som var var vi på grisfest på teatern. Ett alltid lika trevligt inslag på året! Att få en chans att tacka varandra för det fantastiska som vi 100% idéellt åstadkommer år efter år. Jag hade gjort en låt till kvällen, som mitt sätt att tacka. Men eftersom jag inte sjunger, så känns det tryggt att inkalla mina två vänner "Bodil" och "Ingeborg" så de får framföra detta. Tack för en trevlig kväll alla inblandade!
 
Bild lånad av Marie Mander
 
Och Lördagen blev magisk. Efter att ha varit med på Emelies möhippa och höra henne prata om Olle på det där pirriga sättet så var det en fröjd att se dem bli man och hustru i Degeberga kyrka. Tack för att jag fick vara med och dela denna dag. Det fullständigt lös om er båda! 
 
 Bild lånad av Marie S Lundberg
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo