Energin kommer tillbaka

Det finns en sak som gör mig väldigt glad just nu. Och det är att jag börjar få energin tillbaka. Efter mitt livs tyngsta vår så börjar jag äntligen känna att alla klumpar som bott i bröstkorgen börjar bli lättare och en del har försvunnit helt och hållet. Jag orkar hitta på saker igen! Äntligen! Visst. Jag är fortfarande väldigt trött på kvällarna, men det är ändå så skönt att ha orken att kunna åka iväg med familj eller vänner på olika utflykter. Utan att vara helt förstörd efter en timme.
 
Står fast vid att 2017 är testens, men också kärlekens år. Jag testas gång på gång, men hitills har jag vunnit alla strider så har planerat att fortsätta så resten av året också! Det gör också att jag kan njuta av all den kärken 2017 innehåller med vänner som blir med barn, föder barn, blir friskförklarade, gifter sig, förlovar sig och allt annat som bara sprider glädje och kärlek i ens omgivning. 2017, test och kärlek!
 
Detta gör mig så glad att jag idag, trots min förkylning dels har åkt med mamma till helsingborg och träffat mina bröder och svägerska. Sen när jag kom hem fortsatte jag att göra om min nya hylla till köket. Nu är den grundmålad och målad med lager2. Nu ska den bara torka över natten så att jag kan sätta dit spetsen imorgon. 
 
Hittades bland en mssa grejer som skulle slängas. Någon skräp, en annans skatt! Tackar.
 
Redan efter grundfärgen syntes en ny fräsch-het.
 
Och nu är den helt och hållet som ny! Efter att ha fått lite kärlek och lite ny färg. Förhoppningsvis hinner den komma upp på väggen imorgon. Ska bara lista ut hur jag ska lösa upphängningen så att den klarar 1-2kg belastning. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo