I grevens tid

Premiären är nu förbi. Varit en ovanligt bra premiärhelg måste jag säga. Allas humör har hållts uppe och vi har haft helt galet kul. Sen att publiksiffran var högre än den brukar en premiärhelg gör det bara extra roligt för oss. I vanlig ordning släppte alla mina nerver efter premiären så gårdagens föreställning gick fantastiskt. Nu är jag taggad för tisdag och resterande föreställningar av "I grevens tid". 
 
På måndagar är vi lediga. Så idag passar jag på att fixa med massor av pappersarbet, ansökningar, städar, läser, lyssnar på musik. Ikväll ska jag ha målarafton med mig själv. Har fått 4 nya canvasdukar och en hörnhylla jag ska gå loss på. Så härligt att ha hittat tillbaka till pysslandet igen! Livet blir så mycket roligare när man har energi. Sen att jag behöver mer sömn än innan har jag sedan länge accepterat så det är inget problem längre. Att vakna 11 istället för 9 är inte hela världen. Det ger mig så mycket mer energi tillbaka och då är det värt att vara vaken 2 timmar färre alla dagar i veckan!
 
Jag och Torbjörn 15 min innan premiären. Nerverna på utsidan av kroppen!
 
Vill även passa på att berätta en stor nyhet. Nu är alla papper påskrivna så äntligen kan jag berätta att jag ska börja ett nytt jobb. Har sen i våras känt mig väldigt klar på Hammar så kände att det var dags att ta sig vidare. Så har fått tjänst i min egen barndomsby Tollarp som fritidsledare. Jag lämnade skolan för 10 år sen och nästan på dagen sen jag slutade skrev jag på papperna, så börjar där i Augusti. Jag älskar nystarter och detta blir verkligen en i min smak. Sen att jag kommer ha världens bästa Sara som kollega gör inte saken sämre. Så taggad! 
 
 Bild lånad från Kristianstadbladet. Ca 10 minuter innan genrepet ska börja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo