Ta sig ur bubblan

Nu är den där dagen här. Eller ja, egentligen är den imorgon. Vi är alltid lediga från teatern på måndagar, så imorgon kommer det kännas lite extra tror jag att det är över. Det är imorgon det är på riktigt på något sätt. Det är alltid en bubbla man ska ta sig ur när spelen är slut, eftersom man varit så mycket med varandra under en så pass intensiv period. Det är svårt att släppa allting som kretsat kring ett projekt på det sättet. 
 
Från tidigare år
 
 
Det är som sagt alltid svårt att spräcka bubblan. Men nu väntar nya äventyr. Första helgen i september står jag på scenen igen till Spöket på Canterville. Ska tillsammans med min barndomsvän (ironiskt?) spela just ett barn. Vi är tvillingparet i orginalhistorien så att säga. Ska bli riktigt roligt! 
 
Idag har tiden mest gått åt till att få iordning hemma igen. Det har inte varit prioriteringen senaste månaden, så idag röjde jag rejält och det var skönt att få all tvätt tvättad vill jag lova. Även sängkläderna ska bytas. Så härlig känsla att lägga sig bland nya lakan på kvällen! Ska bli riktigt härligt att krypa ner där ikväll. Imorgon har jag 54248 ärenden under förmiddagen och på kvällen väntar produktionsmöte med mina favoritkompanjoner.
 
Har en riktigt kul vecka framför mig att se fram emot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo