Long time no see

Nu är det ett tag sen. Har varit en ljus och fin period i mitt liv. Framförallt har livslusten kommit tillbaka. Det är så härligt att vara pepp på saker i vardagen igen. Att inte allt känns betungande längre, utan att man kan se fram emot saker igen. Så vad har hänt sen sist. En av mina närmsta vänner har gift sig, möhippa för min kusin, genrepet av teatern har varit, midsommarfirande en hel helg och så vidare. Små detaljer! Har även haft 2 terapisessioner sen jag skrev sist och jag lär mig så ofantligt mycket om mig själv. Så mycket jag lärt mig om mig själv senaste månaden trodde jag ej var möjligt! 
 
Idag har jag städat lägenheten, äntligen haft tid till det. Tvättat en massa bland annat! Så nu ska jag snart till teatern och förbereda det sista inför morgondagens premiär! Tiden har gått så fort till detta så det är inte klokt! 
 
Emelie blev lite förvånad när vi kidnappade henne utanför sjukhuset! Möhippan bjöd på massa snack och go-kart bland annat. 
 
 Prinsen har åkt till Norge för att jobba hela sommaren. Känns ensamt, men är tacksam över att få känna saknad också. Vet att han har det bra och jag har ju det faktiskt också bra, även om jag saknar honom varje dag. 
 
Midsommarfton! Jag älskar verkligen denna man makalöst och galet mycket. Att en person kan få en att må så bra bara genom att titta på en. Fantastiskt! 
 
Scenbygge! Många sena kvällar, men herregud så kul det är. Jobbar i världens bästa team kring detta, så blir aldrig tråkigt eller stressigt. Glädjen tar över!
 
Misty fick följa med till teatern en av dagarna. Så glad att få vara ute och springa lite! Sötnosen! 
 
 Håll alla tummar och tår för mig imorgon då vi kör igång vår premiär! Vi spelar fram till 16 juli varje dag förutom måndagar. Välkomna! Om ni inte har möjlighet att komma så håll åtminstone tummarna för mig. Efter genrepet så kan det inte gå annat än bra om man ska tro på skrocken, haha! Länk till artikel om årets teater!

Ljus övervinner mörker

Detta är verkligen en tid av möjligheter. Det är en tid av stora utmaningar också, men samtidigt har jag så mycket att se fram emot så det negativa tar inte över på samma sätt som innan. Har jobbat 2 dagar nu och det känns väldigt bra. Jobbar deltid fram till att jag slutar på det här jobbet, sen är det nya äventyr som väntar. Ska bli så spännande! 
 
 
Idag efter jobbet åt jag en snack-sallad ute i solen. Det var så otroligt skönt, även om det blåste lite. Har försökt få rätt på allt med försäkringskassan idag. Hoppa allt har blivit rätt nu! Imorgon väntar jobb och sen teaterrep på kvällen. Premiären är nära nu. 
 
Bästa presenten från min kollega Henric också förresten. Bästa! 
-
 
 

Pizza med kollegor

Av förklarliga skäl har bloggandet minskat senaste veckorna. Mycket på grund av hur jag mår. Har gått åt så mycket av dygnet till att sova. Det är helt oförståeligt för mig eftersom jag alltid klarat mig på 5-6 timmars sömn om jag har någon dag i veckan jag sover ut på. Så från det till att sova ca 12-14 timmar per dygn, det är en stor omställning. Ska bli spännande och se hur trött jag är imorgon! Första dagen på jobbet igen. 
 
Idag när jag vaknade var jag väldigt pigg ändå. Gårdagen var så jobbig på flera sätt, så somnade ganska lätt på natten. Sov mina 13 timmar och nu ska jag snart iväg och träffa mina kollegor för första gången på 5 veckor. Vi ska äta pizza tillsammans. Skönt att träffa dem såhär innan jobbet drar igång igen. Så får man chansen att återkoppla vart alla befinner sig i sina liv. Det hinner ju faktiskt hända ganska mycket på 1 månad. 
 
 

RSS 2.0