Söndagsenergi

Efter ytterligare en dag när jag fått sova ut känns det som jag har energi för 20 människor. Sån otrolig härlig känsla efter en tung vinter! Att äntligen ha fått energin tillbaka. Vi avslutade vår kväll igår med tomatsoppa och cs, gick och la oss och kollade på film innan vi somnade hyffsat tidigt. 
 
Nu ska jag alldeles strax åka och jobba på arenan igen. Johan Glans har sin sista föreställning i stan ikväll och jag ska vakta läktaren igen! Himla mycket tid jag börjar spendera på denna arena, men det är så roligt så kan inte låta bli! 
 
Ikväll ska vi bara ta det lugnt och äta kyckling. Skön Söndag! 
 
 
 

CS Rank

Detta kanske inte säger er läsare speciellt mycket, men det säger mig mycket. Ikväll tog jag mig äntligen igenom min 10 vinst online i CS. Det innebär att jag äntligen fått min rank. Har fått cooldown (spelförbud i 20 timmar) efter att ha vunnit två gånger inom samma dygn. När man fått ranken upphör denna cooldown. Så nu kan jag köra mer när jag känner för det och med andra som också ligger runt samma rank! Yay! 
 
Har kämpat med att få ranken i två veckor nu, så skönt att äntligen fått den!
 
Jag ligger nu på "Silver Elite", så har några ranks kvar om man säger så!

Resten av lakandet användes också

Blev ju nästan 200cm x 120cm kvar av de blåa tyget. Ville ju inte slänga det heller och det gjorde jag minsan inte. Det kom till användning det också. Sprätte av dragkedjan och sparade den. Sen tog jag ett gammalt hyllplan från källaren som jag klädde in i ett gammalt täcke som vi inte heller använder. Sen klädde jag in det i resten av de blå tyget. Blev en helt annan värme på vår lilla soffa nu. Matchar de grå överkastet och de blå kuddarna också! 
 
 
Före:
 
Efter: 
 
 
Inte så mycket skillnad för omvärlden kanske, men jag personligen tycker det blev snyggare med en stor dyna än tre små pluttar och den är mycket skönare att sitta på nu än innan! 
 

RSS 2.0