Säsongen avslutad

Säsongen är slut. Min första säsong som volontär för IFK. Det har varit en ny spännande upplevelse som jag absolut kommer fortsätta med i framtiden. Jag har ju bland annat haft ansvar för inspringet tillsammans med två helt fantastiska grabbar. Då har mitt ansvar varit elden. Det har varit pirrigt, men mest otroligt kul att lära sig. Så nu ser jag fram emot att fortsätta "puffa" nästa säsong. 
 
Nedan har ni bilder från några av mina inspring. Härliga och varma (!) bilder.
Tack IFK för en helt fantastisk säsong och tack för att lilla jag släpptes in!
 
 
 
 
 

Vlogg - Mina senaste dagar

I brist på ork att skriva vad jag gjort senaste dagarna får ni njuta av min ljuva och fantastiska stämma i form av vlogg istället. Kul och nytt sätt att berätta om mina dagar på! Den är ganska stilla och lam. Roligare med massa effekter självklart, men det får komma en dag när jag inte är supertrött! 
 
Bästa med de senaste dagarna är att jag orkat lämna lägenheten mer. Det är alltid en stor vinst så fort jag tar mig ut genom ytterdörren just nu. Kommer ett inlägg närmsta dagarna om allt det där (eller en vlogg?)
 
 
Sammanfattningsvis:
¤ SM-finalen var fantastisk på alla sätt
¤ Lanat torsdag - söndag
¤ Fusk i Esport (just i vloggen cs) - jämfört med doping?
¤ Ikväll väntar CS

What time is it? - Gametime!

När man råkar somna "fel" tid på dygnet jämt så är man ofta vaken när alla andra sover. Förutom ett litet härligt gäng som har samma dygnsrytm som jag. Så kör CS för fullt nu. Kört 2 matcher nu och blir nog 1-2 till innan jag ska lägga mig. Går bättre och bättre för varje match nu, så blir taggad på att fortsätta. Alltid kul att utvecklas i någonting man tycker är roligt. 
 
 
Imrgon har jag lite saker planerade, även om det är dagsformen som alltid avgör. På dagen ska jag ringa ett par samtal bara och ta dagen som den kommer, härligt! Ska försöka dra en sväng till sjön också om jag hinner. Alltid skönt att sitta i naturen och läsa eller rita om vädret tillåter. 
 
 
 
 

RSS 2.0