En kväll för schlagernördar

Trots min förkylning så var gårkvällen helt outstanding! Min kära Elias fick en upplevelse av mig i present när han fyllde 20. Det var att åka och titta på "I huvudet på Christer Björkman: Mellomani". En schlagerkväll på malmö live. Vi åkte dit och fixade oss hos min bror och tog en glas vin tillsammans. Väl på plats tog det inte lång tid innan stämningen var fantastisk. 
 
Klart att när man är krasslig blir man ju automatiskt lite lugnare så var kanske inte så igång som jag varit om jag varit fullt frisk! Men ändå glad att jag orkade ta mig dit med honom. Var en otrolig kväll! Att få se Petra Mede, Björkman, Sarah, Brandsta och framförallt Annelie Rydé samma kväll, det var minst sagt fantastiskt! 
 
 
 

Slippa få ont i rumpan!

Nu är den äntligen här! Efter cirka 2 veckors väntan sen jag beställde den. Verkligen en värdig belöning efter Spöket-på-canterville-projektet. Kände att jag verkligen var värd den nu! Ursäkta den kassa bildkvalitéten men orkade inte dra fram systemkameran för att få ordentlig bild. Det kommer så småningom! Ska ta nya profilbilder snart är tanken och då har vi funderingar på att stolarna ska vara med på något sätt. Ska filura vidare på den! 
 
Men tills dess får jag njuta av att sitta bra både för rumpa, nacke och rygg. Härligt! 
 
 Arozzi VERONA V2. Köpt på media markt! Mycket bra service från butikens håll. Heja er!

Supersmoothie

I förkylningens tider har jag verkligen smått cravings på citrus. Trycker i mig all C-vitamin jag kan utan att ta det i tablettform. Så imorse blev det en favorit för mig. Mango (fryst), clementin, kokosolja, gurkmeja och en liten skvätt mjölk för att göra den lite lösare. Så himla god start på dagen! Annars idag har jag bott i min bok mer eller mindre. Vilat så mycket jag kunnat inför en ny jobbvecka! Vart sjuk 3 dagar förra veckan, så vill verkligen tillbaka imorgon. 
 
 
 
 
 Snabbt att göra egentligen, så borde nästan göra den varenda morgon. Men av någon anledning så avstår man ändå. Men fint att jag håller kvar vid min helgtradition. Eller varannan-tradition? Brukar bli antingen bananpannkakor eller smoothie på helgerna. Mums! 

RSS 2.0