När tiden står still men hjärtat rusar vandrar dygnet

Det är nästan läskigt hur dagarna springer iväg nu för tiden. Såg att jag inte bloggat på flera dagar ju, men det känns som det var igår jag skrev sist. Jösses vad tiden springer! Iallfall. I fredags efter jobbet åkte jag till Värmland och hängde med några kompisar. Hjälpte dem förbereda lite smått inför lördagens halloweenfest. Eller det var åtminstone tanken med att komma dagen innan. Blev mest uppdateringar om livet och allmänt skitprat. På vägen plockade jag upp Oskar i Skövde. Så roligt att se honom igen efter en halv evighet!  På lördagen var det full fart med förberedelser och fix inför kvällens fest. I vanlig ordning blev festen hur lyckad som helst mycket tack vare sällskapet och de fantastiska värdarna. Så himla bra kväll på många sätt! 
 
Jag och Tom-andré var utklädda båda två. Fick glädjen att fixa hans kostym och jag gick som vanligt all-in. Extra roligt när vi är seriösa båda två! Jag blev pirat i år för att undvika komplicerade sminkningar. 
 
 
Vistelsen i Kristinehamn var fantastisk precis som vanligt. Separationsångest när vi skulle åka som vanligt. Samtidigt kunde jag inte låta bli att vara överlycklig för att få åka hem. Eftersom jag satt i bilen tillsammans med min älskade Tom-andré som äntligen, efter 4 månader i Norge, har kommit hem till mig igen. Dessa månader har varit fruktansvärda på flera sätt utan honom. Klart att vi klarar oss utan varandra ett tag. Vi klarar allt! Men allting är verkligen hundra gånger roligare när han är med! Min prins!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo