Gameday!

En dag som denna med magsmärtor, ont i halsen och feber är det precis här jag landar. Ibland blir det för jobbigt att fokusera så då blir det att kolla tv istället. Men kan glömma alla tankar om att göra duktiga och vettiga saker idag. Är alldeles för slutkörd! Så spela blir dagens. Kommer dock inte streama (ja, har börjat med det nu och det är jättekul!) för känner mig alldeles för risig. 
 
Dagens spel: World of Warcraft, 7 days to die & kanske Counter-Strike. 
 
Lite random bilder från mina Wow-karaktärer. Har en nystartat från idag på level 6, typ 10 karaktärer på level 20 och en main-character på level 90. Så fort jag köpt ny gametime ska jag fortsätta levla på min huvudkaraktär (bloodelf - hunter). 
 
 

 

Tunga besked senaste veckorna

Tänkte tala lite mer om min krasch från förra veckan. Har bearbetat beskeden lite mer nu, så är redo att leta efter andra som har samma problem. Jag har under 3 års tid behandlats för kronisk smärta på framsidan av mina ben. Benhinnorna! Det har blivit en vardag för mig att ha konstant ont i mina ben. Brinnande känsla i vaderna och i fötterna och en enorm smärta under knäna på framsidan. Att under 3 års tid gått hos sjukgymnast, köra rehab och så vidare utan att få några egentliga resultat tär mycket på psyket. 
 
Därför blev jag väldigt glad när det i Juni bestämdes att vi skulle kortisonbehandla mina ben så jag slipper ha så ont. Har förberett mig mentalt på detta sedan dess och varit väldigt laddad då behandlingen skulle börja nu i Oktober. Den behandlingen är nu avblåst och då rasade min värld. På samma sätt som världen rasar för en 5-åring när sandslottet rasar för att vågen kommer. Att ha förberett mig i flera månader för att sen bara blåsa av tog mycket. Anledningen var min ålder, vilket jag förstår nu när jag lugnat ner mig. De vill gärna inte behandla en 26-åring med kortison om de inte måste. Förstår det nu! Så sjukgymnastiken fortsätter och jag ska även börja med isterapi och se om det kan hjälpa. Saknar ju att kunna dansträna, men det går inte när jag har denna smärtan i benen var och varannan dag. 
 
Som grädde på moset ska jag även utredas för en helt annan åkomma. De misstänker att jag håller på att utveckla en sjukdom, men att den inte är 100% än. Det tär också på psyket, eftersom den sjukdomen är permanent. Den heter erytromelalgi. Vet nästan ingenting om den förutom att den skulle förklara mina brinnande fötter som jag haft senaste åren. Givetvis hoppas jag på att läkarnas teorier inte stämmer, men någonstans kommer min instinkt som säger att jag vill vara redo och påläst om vad det är om beskedet kommer. 
 
Så min krasch är ganska mild, men den tär ändå otroligt mycket på mitt humör och triggar min ångest. Att lägga så mycket energi på detta som jag gjort gör att hjärnan blir trött och jag har inte så mycket energi kvar till annat som jag skulle önska. Men imorgon är en annan dag och jag tar emot alla dagar med positivitet i grunden ändå. Men ibland behöver man få vara ledsen, och det är ok!
 
 

Walking on sunshine

Vem i hela friden gav mig denna magsmärta? Har inte sovit en blund inatt på grund av att min mage gjort helt galet ont. Sov kanske totalt max en timme totalt under hela natten. Valde att stanna hemma från jobbet så lyckades sova typ 3 timmar nu på förmiddagen. Nu har jag tagit mig till sittande läge iallafall och orkar tänka lite mer. Jättekonsitgt hur detta kom från ingenstans. Brukar klaga på min mensvärk första 2 dagarna, men den smärtan är ingenting jämfört med vad som kom inatt. Konsigt! Skönt att de börjar släppa nu. Vågar dock inte ropa hej eftersom jag har smärtstillande i kroppen.
 
För att prata om något roligare. Passar på att visa upp mina nya walking-skor. Har börjat träna igen på fast rutin och mår mycket bättre av det. Så belönade mig själv med ett par nya promenad-skor som jag även har på jobbet istället för mina platta tygskor. Så härliga att gå i. Köpta på skopunkten för 299:-. I vanliga fall köper jag alltid mina träningsskor på team-sportia eller intersport, men tyckte de kunde vara värt att testa dessa med tanke på prislappen. Plus i kanten att det var så snygga också! 
 
 
 
Har ju inlägg som jag gjort hos sjukgymnast. De inläggen flyttar jag mellan mina skor. En större engångskostnad men så värt det. Inte lika beroende av skoval nu när jag använder samma inlägg i alla mina skor. Skönt att inte behöva tänka på dämpning och liknande på alla par man köper.
 

RSS 2.0