Att hitta tillbaka till vardagen

Att landa i någon typ av vardag har jag saknat jättemycket sen jag blev sjukskriven i våras. Det är så skönt och jag är så tacksam över att åka ifrån ett jobb och känna att jag har energi över till annat. Det är helt plötsligt roligt igen att åka och handla, fixa hemma, tvätta och träffa vänner. Allt är inte en belastning längre. Jag är så tacksam över att ha blivit så mycket piggare.
 
Träffade läkaren förra veckan för uppföljning och hon sa att det syntes i mina ögon att jag förändrat mitt liv och mitt sätt att leva till något mer positivt. Hon håller fortfarande upp varningslampan för att jag kan falla tillbaka. Att jag ska påminna mig själv om att jag inte är helt frisk än. Det är beräknat att ta 8-24 månader och jag blev sjuk i mars, så har ju en bit kvar. 
 
Men som sagt. Det är så skönt att ha landat i vardagen igen. Det enda som fattas är min sambo! 3 månader sen du åkte för att jobba i Norge nu och vi har bara setts ett par gånger sedan dess. Saknar honom otroligt!
 
Kan man vara sötare än min lilla pälsboll? Fantastiska katt och ett underbart sällskap. Hade nog känt mig väldigt ensam utan henne!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo