Dagarna flyger förbi

Helg igen. Dagarna springer verkligen förbi nu för tiden. Att jobba 8,5h istället för 5,5 som jag jobbade förra året gör mer än man tror. Man kommer hem senare, lägger sig tidigare och veckan säger poff så är man igenom den. Känns lite märkligt ibland, men skönt! Lyckas fylla dagarna med saker att göra utan problem. Även om det kändes lite konstigt när man skriver in grejer i april i kalendern. 
 
Kvällen kommer troligtvis spenderas med film, spel och fångarna på fortet. En lugn fredagskväll med katt och mig själv som sällskap eftersom Tom-andré fortfarande är i Norge. Idag är det 3 månader sen ha åkte! Det är tomt och ensamt ibland, men inte så farligt som jag trodde ändå. Vi är så pass stabila och lugna i varandra så det går bra. Men ska erkänna att jag längtar efter att ha honom hemma varje kväll! Men "gott sällskap betalar inga hyror" hur gärna man än skulle vilja att det var så. Saknar honom!
 
 
Imorgon inleder vi spelhelg 3 av 4 i föreställningen Spöket på Canterville. Känns vemodigt samtidigt som man kommer välkomna de "vanliga helgerna" igen. Att kunna sova ut, åka iväg på dagsutflykter, lana eller resa.Teater är nog det roligaste jag vet att göra på helgerna, men det tar också mycket energi. Så ska bli skönt med lite återhämtningstid efter detta. Och tid att hinna med en massa saker som jag skulle hunnit med redan.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo