Ekande tomt

Det är så längesen jag var här nu. Ekande inlägg. Men har varit rätt skönt att ta dagarna som de kommer också, men jag har saknat att blogga. Det blir liksom en plattform att skriva av sig på mer eller mindre. Så när man prioriterar bort det när tiden inte räcker till känns det lite som när man har glömt något. Samma känsla i kroppen åtminstone! 
 
Bröllop, shoppningrundor, pyssel, nytt jobb, teaterpremiär. Så mycket som har hänt dessa veckorna men ändå har jag inte så mycket bilder från veckorna. Har väl varit lite för mycket i stunden för att ha tankarna på att fotografera. Men ni får några bilder iallafall.
 
 
 Från min kusins bröllop. Så roligt och lättsamt bröllop. Den där "stela" stämningen som lätt blir bröts så otroligt snabbt så det blev party istället. 
 
 Hittade äntligen min ljusskylt. Men är fortfarande lite sur över att man inte kan ha tillräckligt med bokstäver. Har ändrat till "Systra hjärta Dobri" nu istället i ren protest. 
 
 Nya gardiner till hallen inköptes. Så nöjd med ljusa gardiner i hallen. Så mycket ljusare och finare i hallen nu när vi har vitmönstrade istället för de bruna. 
 
 Återbrukspyssel på nya jobbet. Trivs för övrigt riktigt bra!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo