Reparerad krasch

Precis som i föregående inlägg så flyger dagarna förbi nu.
 
Har haft en krasch i förra veckan, vilket är extra jobbigt när Tom-andré inte är hemma. Att förklara vad jag känner och gör när jag får en ångestattack är inte lätt att förklara. Men någon dag ska jag verkligen försöka förklara. Kanske finns många där ute som faktiskt är med om samma sak som jag, men som inte vet om att det är ångest och inte vet att det finns hjälp att få. Finns helt fantastisk hjälp! Man behöver inte besegra demonerna på egen hand! 
 
Men åter till dagen som bara flugit förbi. Båda dagens föreställningar gick väldigt bra. Alltid så nöjd publik som kommer ut, som vill fotograferas med spöket eller familjen. Det är så roligt! Min farfar kom idag, vilket gjorde allting lite extra roligt. Imorgon kör vi två föreställningar till, sen är det bara en helg kvar innan projektet är över. Då dyker jag och 2 teatervänner in i nästa projekt som kommer gå av stapeln Augusti 2018. Så roligt!
 
Fick en jättefin bukett av farfar. Är ju allergisk mot flera sorters blommor. Fick plocka bort en sort från denna bukett men den var fortfarande så fantastiskt fin! Så kul att kunna ha levande blommor hemma utan att svullna upp. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo