Tunga besked senaste veckorna

Tänkte tala lite mer om min krasch från förra veckan. Har bearbetat beskeden lite mer nu, så är redo att leta efter andra som har samma problem. Jag har under 3 års tid behandlats för kronisk smärta på framsidan av mina ben. Benhinnorna! Det har blivit en vardag för mig att ha konstant ont i mina ben. Brinnande känsla i vaderna och i fötterna och en enorm smärta under knäna på framsidan. Att under 3 års tid gått hos sjukgymnast, köra rehab och så vidare utan att få några egentliga resultat tär mycket på psyket. 
 
Därför blev jag väldigt glad när det i Juni bestämdes att vi skulle kortisonbehandla mina ben så jag slipper ha så ont. Har förberett mig mentalt på detta sedan dess och varit väldigt laddad då behandlingen skulle börja nu i Oktober. Den behandlingen är nu avblåst och då rasade min värld. På samma sätt som världen rasar för en 5-åring när sandslottet rasar för att vågen kommer. Att ha förberett mig i flera månader för att sen bara blåsa av tog mycket. Anledningen var min ålder, vilket jag förstår nu när jag lugnat ner mig. De vill gärna inte behandla en 26-åring med kortison om de inte måste. Förstår det nu! Så sjukgymnastiken fortsätter och jag ska även börja med isterapi och se om det kan hjälpa. Saknar ju att kunna dansträna, men det går inte när jag har denna smärtan i benen var och varannan dag. 
 
Som grädde på moset ska jag även utredas för en helt annan åkomma. De misstänker att jag håller på att utveckla en sjukdom, men att den inte är 100% än. Det tär också på psyket, eftersom den sjukdomen är permanent. Den heter erytromelalgi. Vet nästan ingenting om den förutom att den skulle förklara mina brinnande fötter som jag haft senaste åren. Givetvis hoppas jag på att läkarnas teorier inte stämmer, men någonstans kommer min instinkt som säger att jag vill vara redo och påläst om vad det är om beskedet kommer. 
 
Så min krasch är ganska mild, men den tär ändå otroligt mycket på mitt humör och triggar min ångest. Att lägga så mycket energi på detta som jag gjort gör att hjärnan blir trött och jag har inte så mycket energi kvar till annat som jag skulle önska. Men imorgon är en annan dag och jag tar emot alla dagar med positivitet i grunden ändå. Men ibland behöver man få vara ledsen, och det är ok!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo