Den stora vinsten med att få sova

Igår var en riktig milstolpe för mig. När jag nu jobbar för att hitta positiva inslag varje dag igen, så är detta helt fantastiskt. Igår var en annorlunda dag på jobbet så var lite trött när jag åkte där ifrån, hälsade på mitt gamla jobb för skulle ändå hämta Henric där. In på arenan och kötta handboll ett par timmar och sen hem. Väl hemma hamnade kroppen för första gången  på två månader i någon slags naturlig stimulans. Var inte stressad i kroppen, inget högvarv och inte 10000 tankar som snurrade runt. Jag var lugn! 
 
Detta ledde till att jag strax efter 22.30 gick och la mig och sov och sov till 8.30 imorse, 10 TIMMAR! Detta utan att ta min insomningsmedicin som jag behövt ta varje kväll sen början av december. Känslan av att "Jag kommer kunna somna utan tabletten" var helt fantatiskt. Det bästa med allting är att jag sov hela natten. Vaknade bara en gång för att jag behövde gå på toa så det räknar jag inte ens, för somnade om direkt efteråt. Små vinster!
 
Räknar inte med att detta kommer ske varje kväll nu för då blir jag besviken i slutändan. Men känns så bra att ha fått uppleva det en gång iallafall. Längtar redan efter nästa! Att lida av insomni är verkligen ingen lyx eller solsemester. Det är frustrerande och jobbigt, vilket säkert ni alla förstår. Men jag börjar hitta mina små knep nu för att få vardagen att fungera - och det känns fantastiskt!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo