En utbränd eldsjäl

Jag fick en fras framför mig idag. Jag tog till mig den och tänkte för stunden att jag och flera runt mig kan nog identifiera sig med just den frasen. Det var en bekant till mig som sagt den i media.
 
"Jag är nog inte ensam om att vara en utbränd eldsjäl". 
 
Så klockren fras. För jag känner igen mig. Man brinner för något så pass mycket att man inte känner när tanken håller på att ta slut. Man är för mycket inne i det man gör. Någon mer som känner igen sig? 
 
Jag har gått in i en ny period av insomni. Man brukar kallas för en nattens fånge och jag håller med om den beskrivningen fullständigt. Kort och gott - Du sover inte. Under en vecka har jag snittat 2h per natt, vilket inte riktigt håller i längden. Jag hoppas att det ordnar sig snabbt bara, för det är tungt när man inte får sova. Förstår varför man använder det som tortyr-metod. Att drabbas av insomni är tydligen vanligt när man är inne i depressioner, så det finns ju en förklaring.
 
Jag ser ändå positivt på livet. Detta liv-serien är raderad av olika anledningar. Beslutat var mitt och ingen annans, så ni som följt den behöver inte tro att någon annan varit på mig. Tack för all fin respons jag fått efter inläggen. Självklart kommer jag fortsätta skriva om psykisk ohälsa, men inte på det här sättet. All respons (även om allt inte är kommentarform) är så otroligt fin och värdefull för mig. Kan inte vara nog tacksam för de fina människor jag har runt mig. 
 
Veckans tbt:
 
Svårt att känna igen för er som inte följt mig så länge, men det är jag till vänster i bild. På den tiden långhårig och blond. Reste minst två gånger per år på den tiden. Någonting jag vill börja göra igen. Upplevelserna stod liksom i centrum i mitt liv. Det var så härligt, så det ska jag börja göra igen så fort jag fått lite energi tillbaka. Rom, Venedig, London eller Paris skulle jag vilja resa till i år. Vill du följa med?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo