Helgen som rusade förbi och försvann

Helgen har sprungit förbi verkligen. Har växlat mellan en del olika saker, så är väl därför tiden gått så fort, I fredags åkte jag till eko efter jobbet. Sen startade jag upp streamen och hade den igång i 7 hela timmar, vilket jag tror är rekord. Jösses vad tiden går fort när man har roligt! 
 
Igår röjde jag lite i lägenheten. Stöket efter att ha vilat i några veckor har kommit ikapp oss om man säger så. Efter det åkte jag till stan och shoppade lite. Så skönt med lite egentid ändå och bara strosa runt. Målet var present till min svägerska och det hittades också så jag är så nöjd. Att vara ute i offentlignheten själv är superbra träning för mig och det var faktiskt inte jobbigt den här gången. Så glad för mina små steg.
 
 
 
 
Idag väntar egentligen inte så mycket förutom att ladda batterierna inför morgondagens jobb. Tanken var att jag skulle träna idag, men kroppen säger tydligt nej så ska försöka hitta in i de rutinerna igen nästa vecka. Har varit ett par tuffa veckor nu så får låta allt ta den tid de tar. Nu ska jag titta på Det stora tårtslaget på Tv4-play och dricka kaffe. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo