Bucketlist på plats!

Nu är min Bucket-list på plats som en egen banner. Tycker den ska vara synlig jämt för er också! Jag vill hålla den så levande som möjligt som en påminnelse om allt det där jag vill göra, men som man lätt glömmer bort när vardagen kommer. Jag är en sån person som alltid behöver något att sträva efter för att hålla motivationen där. "Hamsterhjulet" till vardag fixar inte jag. Måste alltid ha mål och saker att dras emot, annars går jag in i deppiga perioder. Någon som känner igen sig?
 
Lovade ett inlägg med vilka jag planerar att genomföra redan i år och det kommer komma, men inte i det här inlägget. Behöver suga lite mer på karamellen.
 
Men om ni skrollar ner i högra panelen så kommer den och där har jag även strukit över dem jag redan gjort senaste 3-5 åren när listan faktiskt påbörjades i tankarna. Så härligt att äntligen ha den fysiskt framför sig. Och den kommer säkert att växa med åren. Kul grej!
 
2014 badade jag med delfiner. Under en resa till Malta jag gjorde några veckor innan jag skulle ta examen. Något av det häftigaste jag gjort! På bilden är vi på dagsvandring på en liten ö som heter Comino. Det var vi och salamandrarna som vandrade. Resten av gänget (30 pers ungefär) låg på stranden medan vi vandrade ön runt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo