Jag är (tydligen) bäst

Om det är något livet har lärt mig under dessa 27 år, så är det att man aldrig kan ha 100% koll. Ett behov jag i vanliga fall har, men som jag börjar inse att jag inte kan ha. Jag kan inte ha koll på allt och jag behöver inte kunna hantera allt. Det tar bara en massa energi! En annan sak livet lärt mig är tacksamhet. Jag har lärt mig uppskatta och vara tacksam för allt gott runt omkring mig. 
 
Fick en väldigt fin boost på jobbet häromdagen. Någon av eleverna hade snabbt varit framme och skrivit meddelande på tavlan. Jag såg inte det förrän jag gick hem. Snacka om att jag blev glad. Barns ärlighet är verkligen något extra. Jag är så tacksam att jag valde att börja jobba med människor.
 
 
I veckan har jag jobbat och faktiskt börjat komma in i lite mindre efter-jobbet-rutiner. Tar det väldigt långsamt, men ändå skönt att det är påväg. Sen får det ta 2 månader innan jag faktiskt är aktiv på min fritid igen om det behövs. Men allt känns inte hopplöst längre och framförallt har jag inte samma behov av att sova 3 timmar så fort jag kommer hem, inte varje dag iallafall. Så skönt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo