Julhelgen, mellandagar och nyår

Uppdateringen under jul och mellandagar har varit långt ifrån den bästa. Men tror ni förstår varför med tanke på tidigare inlägg. Att ta varje dag som den kommer har varit mitt motto ett par veckor nu. Jag får acceptera det jag inte orkar och njuta av det jag klarar av för stunden. Det är en del i acceptansen att våga låta sig vara det som i andras ögon man uppfattas som "lat", "soffpotatis", "långsam" och så vidare. Och det får folk tycka, så länge de låter mig göra som jag gör för det är det jag mår bra av för stunden. 
 
Jag har haft en jättebra jul. Firade den i Charlottenberg hos Tom-andrés mamma med sambo, mormor (bestemor) och hans halvbror. Jättemysig kul i det lilla, vilket jag kände var helt rätt i tiden. Nyår blev liknande, fast vi bytte ort och människor. Firade in året med min äldsta storebror, hans sambo och sambons syster. Jättemysig nyår!
 
"Tillräckligt många för att ha roligt och tillräckligt få för att slippa drama"
 
Julaftons morgon i Charlottenberg! Härligt med ett par minusgrader och ca 7cm snö.
 
 
I mellandagarna hittade vi på en del grejer.
Vi åkte till kongsvinger och åt pizza med två kompisar som vi spelar med! Så himla god pizzadeg jämfört med de flesta restauranger i Sverige. Men kebaben var äcklig!
 
Vi åkte till Sanja och Louise i Kristinehamn en heldag och byggde datorer, åt pizza och spelade tv-spel. Jättemysig dag! Så mysig att vi sov kvar. Blev så sent för oss att köra hem. På morgonen vaknade jag av att katten kröpit upp i knät. Så mysigt! Saknade min egen Misty då som var hos min pappa. 
 
 
Övriga dagar blev det turer på det stora shoppingcentret i Charlottenberg. Timmar i soffan och väldigt mycket av svärmors hemmalagade julkakor. Riktigt härlig vecka i Värmland!
Kommer sakna snön!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo