Solskenet genom fönstret

Vilken härlig tisdag att vakna till. Vaknade av solstrålarna som smög sig in genom springorna i rullgardinen i sovrummet. Trots att det är början på januari så känns det som mitten av Mars. Undrar just när kylan ska komma hit (för vi kommer inte slippa undan!). Jag njöt iallafall av de D-vitaminer jag i min sköna soffa kunde dra åt mig under morgonen. Det är så underskattat märker jag. Att sitta i soffan, dricka kaffe, känna solstrålarna i ansiktet genom fönstret och titta ut på det som sker utanför hemmets bubbla.
 
På tal om det ska jag ge mig ut ur min bubbla idag. Ska fixa ett par ärenden i 4 olika butiker. Det fantastiska är att jag ser fram emot det. Den typen av platser har jag annars undivkit de senaste 3 månaderna. Men nu tycker jag det ska bli kul att ge sig ut bland folk. Idag gömmer jag mig nog inte om jag ser någon jag känner! 
 
Selfie-queen var farten imorse! Klippte mig och fixade ögonbrynen igårkväll när jag inte kunde komma ner i varv. Så nöjd med tanke på att jag alltid gör det själv. Kommer nog bli en omgång till med saxen nästa vecka.
 
 
 
Annars resten av veckan väntar julfest på teatern, julfirande hos pappa och ett produktionsmöte inför en produktion jag ska genomföra nästa år. Så spänd att få gå ut offentligt med det! Efter helgen kommer jag nog kunna släppa denna underbara bomb! Ser så mycket fram emot att äntligen kunna prata öppet om de.
 
Imorgon har jag min "obokade dag" så då händer de som vill hända i stunden. Psykologens återkommande uppmaning för mig att ha. Än så länge har jag hållt det i 3 veckor och mår så mycket bättre av de! Stort tips till er som misstänker att ni är påväg in i depressioner / utmattningsdepression / utmattningssyndrom. Det gör mer än man tror! Skriver mer om det längre fram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo