Utmaningarna i vardagen

Jag vet att jag inte är världens bästa på att uppdatera just nu. Men det är mycket i livet nu, både positiva och negativa delar. Men för det mesta är livet positivt. Jag jobbar för att acceptera min depression och att jag är mycket tröttare än vanligt. Att fungera i sociala sammanhang och kunna jobba heltid. Det är en utmaning, men för er som känner mig vet ni också att jag älskar utmaningar. Min största utmaning just nu är faktiskt att fungera socialt. Jag drar mig undan umgänge överlag utanför min arbetstid. Var på julfest förra veckan och märkte att jag trivdes bäst "utanför dörren" snackandes med bara 2-3 stycken. Så fort någon började prata lite för fort blev jag stressad. Det är en resa jag har att klara av. Älskar ju det sociala egentligen, men just nu är det svårt. 
 
Har 3 stora utmaningar till mig själv i Januari. 
Detta ska bli vanor, så det ska inte bara göras den här månaden utan alltid.
1. Handla minst en gång i veckan i lugnt tempo. Min "metod" har varit att jag rushar genom affären och glömmer hälften för att jag vill ha de gjort så fort som möjligt så jag får hoppa in i bilen igen. 
2. Ha en obokad dag i veckan där jag gör det hjärtat vill. Har slarvat i 2 veckor nu och inte låtit hela dagen vara obokad. Det fungerar inte i längden. Behöver dagen för att må så bra jag kan just nu. 
3. Komma ut och gå 20 minuter varje dag. På jobbet går det automatiskt för promenerar alltid på min rast. Men på helgerna trivs jag i bubblan i lägenheten. Det blir också en utmaning att bryta. Men herregud, ett varv runt högskolan så är jag klar. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo