30 grader, vindstilla och solsken

Ibland förstår jag inte vad det är med mig. Hade problem med ångest inatt och imorse. Kunde inte svara i telefon eller något liknande utan låg bara och stirrade upp i taket. Vid 9 vaknade jag (somnade 4!) och samma sak spelade upp sig igen. Stirrade rakt upp i en timme, EN TIMME! Sen var det som att något bara klickade till i huvudet.
 
Blev hur pigg som helst och har sen dess hade 2 ton energi att spendera här hemma. Har fått mycket gjort och mer ska göras. Men det går lite långsammare i den här värmen om man säger så. Men att ha delat ut nästan 50 flyers i nästan varje brevlåda på hela sommarlust, handlat kyl och frys full, slängt de sista av alla grovsopor från flytten och att ha röjt i förrådet är jag nöjd med.
 
Så nu lutar jag mig tillbaka med ett glas iste och en bok en stund innan jag ska fortsätta. 
 
 
Hur varmt är det hos er idag? Hos oss är det 30 grader. Helt galet!

100 varv runt solen

Är inne i superenergidagar nu. Det gör så gott i hjärtat efter en tung vecka. Har inte mått så bra ett par veckors tid men nu känns det som att det äntligen håller på att vända. Hoppas det håller i sig länge den här gången. Just nu har jag energi så det känns som att jag skulle kunna ut och springa en mil utan problem!
 
 I min nya gaming-hörna trivs jag väldigt bra!
 
Var först av med min cam. Men den uppenbarade sig väldigt fint efter en stund. Kom på att jag kunde starta kameran för att lista ut vart den var någonstans.
 
 
 
 

Vilka kanaler följer jag:

Jag har ett ganska brett spann. Samtidigt så följer jag de typiska "populära" youtubersen som finns idag. Inget konstigt egentligen, men sharing is caring.
 
Ben Mitkus: Grabben som jag diggade som fan i "Ung och bortskämd". Visst man kanske inte riktigt diggar någon som är med i det programmet. Men han kändes så genomgod på något sätt. Sen har jag följt hans fiktiva karaktär Benislav i första hand. Men har mer och mer börjar följa honom regelbunden. Videon jag länkar nedan är en favorit. Där får man se hans klokhet på riktigt anser jag. 
 
 
Jocke och Jonna: En av nästan en miljon personer som följer deras kanal. Jag var en av dem som ratat Jocke i alla år, för han har betett sig som ett svin. Nu när han förändrats och vuxit till dig lite. Kommit ut med både Ahdh och Aspbergers som diagnoser samt sin något svajiga barndom - Då är jag fast. Följer kanalen nästan slaviskt och äger båda hans böcker.
 
Viktoria Harrysson: Denna modiga unga människa som trots sina unga år har inspirerat hur många som helst. Att vara så ung och redan gått ut som transsexuell är modigt. Att hon genom att berätta sin historia är en förebild för många unga och även vuxna. Denna kanalen, men framförallt resan, kommer jag vilja följa länge.
 
Emma och Konrad: Sist men inte minst är ju givetvis favoriternas favorit. Emma och Konrad. Emma började jag följa 2014 under namnet Swebliss. Hon streamar på både svenska och engelska och pratar mycket som tjejernas plats i gaming-världen. Men hon pratar också om hur man kan normalisera gaming till allas fördel. I deras videos får vi ta del av deras vardag med resor både inom landet men också utomlands. En inblick i hur det är att vara youtuber på dagtid och streamer på kvällen. You go Emma!
 
 
Andra kanaler jag följer, men lite mer sporadiskt:
Emiliahult  (gamer),
SampeV2 (gamer),
Felicia Bergström (kroppsaktivist, vloggare).

RSS 2.0