Nästa ens bästa vän fyller år...

...slår man in paketen i marmor.
Eller något i den stilen åtminstone. Idag vaknade jag tidigt efter att ha sovit 7 fantastiska timmar inatt. Vilken vändning mellan två nätter. Tror det var myset på Rydsbo igår som bidrog till att jag var i harmoni med mig själv in på småtimmarna. Det är ju alltid så att de 3 första dygnen är värst. Jag väljer att tro att det är så iallfall.
 
Från det ena till det andra. Idag är det kalas på schemat. Min fantastiska vän Henric har fyllt år så ska dit om ett par timmar och kalasa för honom.
 
 
 
 
Jag tog lite fel på alla år och dagar. Tänkte att 27 år är marmoråret, men det är ju 36 år. Hoppsan! Skulle jag varit korrekt skulle jag klätt in presenterna i balsa. Jaja. Bröllopsdagarnas namn kanske inte är samma som på födelsedagarna. Så nu i mitt huvud bestämmer jag att när man fyller 27 år har man marmorfödelsedag. Så det så! 

Misty på landet

Senaste dygnet har varit tufft. Igår åkte Tom-andré iväg på jobb över sommaren. Träffar honom ett par gånger, nästa gång 29:e juni. Men det är ändå väldigt tufft att inte vara där han är. Gick bra under jobbdagen, men sent igår kraschade allt och jag kunde inte sova. Somnade en liten runda imorse så har fått sömn iallafall.
 
När kroppen rättat till dig åkte jag hem till Sara och mös en stund. Hade rastlösa Misty med mig så hon fick komma ut lite. Hon njöt i fulla drag. När vi kom hem däckade hon direkt och har sovit sen dess. Jag ska lägga mig i sängen nu med en bok.
 
 
 
 
 Imorgon har jag inga bestämda planer. Får hålla dagarna så tills jag blivit stabil igen. Vågar knappt boka tvättid i nuläget. Det kommer gå bra i år också. Vi hade det likadant förra sommaren. Men de första veckorna kommer bli fruktansvärt tuffa. Någonstans vill jag att han ska komma in genom dörren och säga att han bara skojade. Men samtidigt är jag glad för hans skull att han får jobba. Så otroligt dubbelt det där. Kärlek och känslor är komplicerat! 

Ooops I did it again

Evelina "pedagogen" Karlsson som alltid är grymt noga med att barnen på jobbet ska smörjas in, dricka mycket vatten, vila i skuggan ibland och så vidare. Men att själv komma ihåg att smörja sig och hålla sig lite i skuggan ibland är inte att tänka på. Det blev ganska milt den här gången dock, men svider ändå litegran. Nu blir det en skuggdag imorgon och ikväll ska jag hålla mig i skuggan definitivt. Och smörja mig. Mycket!
 
 
 
Nya namnet får väl bli Evelina "klantarsel" Karlsson

RSS 2.0