Vi har flyttat 23 gånger totalt

När man inte bloggat på länge så fastnar man i någon form av bloggtorka märker jag. Varenda gång jag har haft ett uppehåll så får jag liksom lite svårt att komma på vad varje inlägg ska handla om. Det får komma av sig själv tänker jag. 
 
Senaste veckorna har varit lite tuffa veckor, samtidgit som de varit fantastiska. Dagarna har fungerat, men kvällarna har varit ångestfyllda. Jag lär mig mer och mer om mig själv för varje dag. Men det är tufft. Det är tufft att acceptera hela vägen. Jag är i stadiet att jag själv accepterar min ångest, men kan fortfarande inte riktigt stå för den utåt. Jag försöker fortfarande "bita ihop". Det är väl en del av resan det också, men ack så tufft. 
 
Mitt i allt detta så har dagarna som sagt varit för det mesta fantastiska. Vi har lämnat den gamla lägenheten helt nu och försöker bo in oss i den nya lägenheten. Det har tagit tid och det kommer fortsätta ta tid. Vi tänker inte stressa igenom detta, utan njuta av varje litet hammarslag. 
 
 
 
 
Att flytta är vekrligen en stor grej att göra, samtidigt som det inte känns som något konstigt. Både jag och Tom-andré har mycket flyttar i våra bagage så detta var inget unikt på det sättet. Jag ligger stadigt på 8 flyttar och Tom-andré någonstans mellan 12-15 flyttar. Så vi är ganska rutinerade måste vi säga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo