Att välja glädjen

Jag kommer ihåg när mitt motto i livet var "Välj glädjen". Att våra humör alltid är ett val och att lycka är en livsstil snarare än en destination. Det är fortfarande vad jag lever efter. Men jag ska erkänna att det varit tuffare att välja sista tiden. Det har kommit mycket vind när man ska tända det där ljuset i mörkret. Jag har haft ett kämpigt år i stort sett på dagen och ett år tillbaka.
 
 
Först nu börjar jag hitta energin till mitt förra jag igen. Lusten att göra saker börjar komma tillbaka. Att vakna på morgonen och känna att man vill gå till jobbet är så efterlängtad, och nu känner jag att det börjar komma. Som jag kämpat och som jag längtat. Jag, precis som alla andra, förtjänar att vara lycklig. Men det är jag som måste göra resan mot att kunna välja glädjen. Någon annan kan aldrig göra det åt mig. 
 
 
Jag valde som sagt själv att ta bort "Detta liv"-serien från bloggen. En av anledningarna var att jag oftare och oftare valde sorgen istället för glädjen när jag gick ut med det. Sorgen blev en del av ens identitet och det vill inte jag. Vill att min identitet ska förknippas med energi, glädje och driv. Älskar att prata om psykisk ohälsa, men inte i bloggform. Speciellt inte när jag jobbar med det jag gör. Men prata om det mer intimt över en fika med någon, skulle jag aldrig säga nej till. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo