Guess who's back!

Ja. Tillbaka och tillbaka. Åtminstone mellanlandar jag. Har varit mycket senaste tiden så dygnen har inte riktigt räckt till. Men här är jag nu igen och mer redo än någonsin för livet eller vad man ska säga. Har varit i en liten uppförsbacke igen senaste 2 veckorna, men nu är det plant igen så jag går framåt igen. 
 
Förra helgen firade vi mig och min fantastiska svägerska hos min bror i Bjud. Vi åkte dit förra fredag och råkade stanna hela helgen för det var så mysigt. Vi åt tacos på fredagen och bara pratade. På lördagen förberedde vi kalas för fullt och klockan 14 kom gästerna. Vi åt lax med potatis och romsås. Till efterrätt hade jag gjort min choklad- och mangotårta som fick gott betyg även i år. Kommer recept i eget inlägg. 
 
 
 
Passade på att ta bild på alla syskonen, mamma, styvfar mormor och farfar. Den bilden ska ramas in och sättas upp här i lägenheten. Riktigt roligt minne! På lördagskvällen tittade vi på melodifestivalen och bara hade det bra. Känner mig alltid så lugn när jag umgås med min familj. Tänk att just jag hade turen att födas i världens bästa familj som gör allt för varandra!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo